| Buresbista123 a întrebat:

O sa ma pedepseasca Dumnezeu daca renunt la religia me,pe care nu am ales-o eu, ci parintii mei? eu de ceva vreme m am indragostit de islam si de profetul Mohomed si ma bate gandul sa ma convertesc, e o religie cu care ma identific mult mai bine

82 răspunsuri:
| Florincrap a răspuns:

Daca vrei sa te rogi de 5 ori, te poti converti.

| Buresbista123 explică (pentru Florincrap):

Da,mi se pare mult mai bine, dai dovada de mai multa iubire

| Florincrap a răspuns (pentru Buresbista123):

OK,dar sa nu se ajunga la fanatism.E bine sa pastrezi si cateva obiceiuri seculare.

| Buresbista123 explică (pentru Florincrap):

Nu inteleg ce vrei sa zici, eu o sa respect cuvant cu cuvant ceea ce zice Alah, nu stiu cum esti tu

| Al99 a răspuns:

Poti avea mai multe neveste, dar te-ai gandit si la reversul medaliei?
Mai multe soacre.
Dumnezeu este acelasi indiferent de conceptul pe care oamenii sau furnicile il au despre el.

| Lizzu a răspuns:

Daca exista ceva superior, nu e impartit pe religii pamantene...

| Florincrap a răspuns (pentru Buresbista123):

Nu prea sunt cu religia, dar stiu ca, cel putin pentru mine, a fi musulman e titanic, fata de a fi crestin. Trebuie sa te rogi de 5 ori pe zi,cu fata spre Mecca (sud-est), sa tii postul anual in luna Ramadan, sa nu mananci carne de porc, etc, etc.Moschei in tara sunt putine, mai mult prin Dobrogea (jud.Constanta,populatie nativa de musulmani). Plus ca esti dator moral,sa mergi,macar o data in viata, la Mecca (eventual si la Medina, ambele orase sunt in Arabia Saudita).
Dar islamul, in Europa, ia avant...

| Buresbista123 explică (pentru Lizzu):

Ce vrei sa spui?-uite ia de aici prietenul meu, Allah fie cu tine!-http://www.youtube.com/watch?v=yuclFM3GGXA
Sper sa poti intelege maretia LUI

| Buresbista123 explică:

Draga prietene,daca tu nu poti sa intelegi ca Allah este calea, cel putin calea mea, imi pare rau pentru tine, eu iti sugerez sa nu te mai uiti in gura unuia sau altuia si sa citesti coranul, sa vezi cu adevarat cine este acest mare profet

| Buresbista123 explică:

Imi pare rau de tine,esti un om cu o inima mica si cu o minte si mai mica, daca eu nu cred in religia care mi a fost bagata cu forta pe gat, asta nu inseamna ca sunt pierdut, din contra cel pierdut esti tu dupa cum te comporti! Isus nu ar fi mandru sa vada ceea ce faci...

| Lizzu a răspuns:

Lasa-l in pace, inceteaza odata!
Spune-mi de ce oamenii nascuti in islamism sunt pacatosi? -crede-ma ca mintea mea nu poate intelege logica ta absurda!

Inceteaza sa te crezi mai presus de altii, asta e cel mai mare pacat pe care-l faci in viata asta si chiar vei ajunge sa experimentezi iadul tau in care crezi atat de mult!

Pentru alte popoare tu esti pacatoasa pentru ca te-ai nascut in crestinism!
Gandeste inainte sa scoti cuvinte din gura!
Gresesti enorm!

| Lizzu a răspuns (pentru Buresbista123):

Vroiam sa scot in evidenta absurditatea impartirii credintelor pe religii diferite.
Daca exista ceva superior e unic, indiferent de religiile pe care e impartit in lume.

Deci nu e nici un pacat sa schimbi religia, cauta si gaseste calea care te impaca pe tine cu tine insuti si iti aduce pacea.

| Lizzu a răspuns:

Gandesti intr-un fel de egoism nemaiintalnit!
Fii toleranta, fii intelegatoare cu cei care aleg sa fie altfel decat tine, nu ameninta cu raul si razbunarea, nu adopta genul asta de ganduri! Iti fac numai rau.

Nu dai dovada de crestinism nici 2 %

| Lizzu a răspuns:

Prin frica suntem supusi? Ti se pare corect sa supui niste fiinte pe care se presupune ca tu le-ai creat din iubire?
Ai pus iubire in ele si le supui prin frica si chin?

Viseaza in continuare. Nu mai spun nimic, renunt.
Sper sa vina o zi, un moment in viata ta in care sa-ti dai seama de tot si sa simti ca noi suntem iubire si nu avem motive sa simtim frica pentru nimic in lume.

Sper sa vina ziua aia.

| Buresbista123 explică:

Si eu iti pot veni cu astfel de videouri din parte a tot felul de nebuni, crezi ca vorbele unui infidel il tranforma pe Allah in diavolo, rusine sa ti fie fiu risipitor ce esti...

| MMihai a răspuns:

Este bine să citești despre toate religiile, ca să ai idee despre ce este vorba în acele religii!

Mahomedanismul == islamul, implică un botez „ mai special", la băieți, așa că stai cuminte!

Nici creștinismul nu este bun, dar nici islamul.

Ceva puțin mai bun decât cele 2 religii ar fi credința Bahai, dar nici asta nu este bună.
http://www.bahai.org.ro/

Nu știu ce vârstă ai, dar să nu îți neglijezi școala în caz că ești elev sau student, din cauza religiilor!

| EmaS a răspuns:

Depinde la care Dumnezeu te referi. La cel adevarat la la cel pe care vrei sa il slujesti?

| Buresbista123 explică:

Allah e calea, pacat ca tu nu i intelegi maretia, dar poate inca nu esti pregatit sa l primesti in viata ta, o sa ma rog LUI pentru tine

| Buresbista123 explică (pentru EmaS):

Cum cel adevarat? sau cel care vreau sa l slujesc? tu slujesti un Dumnezeu fals? cel in care cred eu este profetul Allah

| Al99 a răspuns (pentru MMihai):

Asa de greu va este sa recunoasteti un troll ateu?

| EmaS a răspuns (pentru Buresbista123):

Pai da, la care te referi, la CEl adevarat sau la cel fals?

Nu mi dau seama ce vrei sa spui

Dumnezeu Creatorul va judeca pe toti oamenii.

Cine te a minti pe tine? Singurul Creator este Allah, tot ce vezi, ce auzi, ce simti in jurul tau i se datoreaza LUI, El a creat totul!

Unde scrie asta?

| Buresbista123 explică:

Allah este creatorul a tot ce exista, EL l- a creat pe Dumnezeu si pe fiul acestuia Isus, maretia sa este de neimaginat, te sfatuiesc sa citesti cartea sfanta a coranului, adevarata cale!

In coran draga mea, te sfatuiesc sa-l citesti iti va schimba viata, te va duce spre milostivul si Cel plin de compasiune Allah!

| OOOLEOOO a răspuns:

Este un pas mare pentru tine.

Viata mea este schimbata si transformata de Dumnezeu adevarat.

| Buresbista123 explică (pentru OOOLEOOO):

Sa inteleg ca esti musulman?