| Jardelin a întrebat:

O stire despre un pastor neoprotestant: http://www.antena3.ro/......89204.html Credeti ca e adevarata sau falsa?

7 răspunsuri:
| 2k a răspuns:

Asa zici de parca ar fi singurul...

| MMihai a răspuns:

Unde ai văzut prelați corecți?
Poate pe altă planetă!

| Jardelin explică (pentru MMihai):

Ei, hai sa nu generalizam! E ca si cum ai spune ca toti cei care poarta halat albastru sint obiectivi, ceea ce desigur nu e adevarat...

Răspuns utilizator avertizat
| Jardelin explică (pentru navarre):

In mare sint de acord cu tine. Contributiile pe care le dau credinciosii la biserica sint (sau ar trebui sa fie) pentru finantarea unor proiecte, actiuni misionare sau acte caritabile. Problema ca unii capi ai bisericilor baga vastu' si-si trag ei cea mai mare suma de bani, traind o viata de nababi.

P.S. De ce ti-ai pus in avatar o pasare rapitoare? Esti pasionat de pasari rapitoare? Te intreb pentru ca eu sint pasionat.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Lucru acesta a fost men'ionat chiar în Biblie ca avea să se întâmple.
Faptele 20:29, 30 - Stiu bine ca, dupa plecarea mea, se vor vari intre voi lupi rapitori, care nu vor cruta turma;
30. si se vor scula din mijlocul vostru oameni care vor invata lucruri stricacioase, ca sa traga pe ucenici de partea lor.
Dar despre felul cum trebuie să se poarte cei ce sunt în frunte 1 Petru 5:1-3 spune: Sfatuiesc pe prezbiterii dintre voi, eu, care sunt un prezbiter ca si ei, un martor al patimilor lui Hristos si partas al slavei care va fi descoperita:
2. pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine.
3. Nu ca si cum ati stapani peste cei ce v-au cazut la impartire, ci facandu-va pilde turmei.

NOname
| NOname a răspuns:

Dacă turma îi permite...