O zi biblica dureaza de la asfintit la asfintit si ie varianta ce-a corecta. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi.
Zii=lumina
noapte=intuneric
Ziua se termina cand lumina se ascunde, si vine intunericul.
Sarbatori fericite si pate tie =)
Bun raspuns
In norvergia cum sti cand s-a terminat ziua?
Multumesc, asemenea si pentru tine, pace
Pai in norvegia daca nu rasare soarele, nu se lumineaza deloc?
Tu ai inteles invers nu apune deloc
Aaaaa n-am stiutscuze.
Acum nu esti curios da de ce in Romania nu e zi ca acolo?
Pai bine explica-ti va rog, n-am stiut ca in norvegia sunt perioade cind nu apune soarele deloc. Daca sti-ti spuneti-mi ca sunt curios, stiam ca in polul nord nu rasare vreo 20 zile sau mai mult.
Soarele rasare si apune in functie de anotimp, situatie geografica in norvergia timp de cateva saptamanii el nu apune deloc, in anatartica el nu rasare deloc o perioada desi cum ai calcula? 24 de ore este rotatia pamantului in jurul lui pe mercur o rotatie dureaza 365256 cam lunga ziua eu nu prind o zi acolo
sistem biblic ziua incepe dimineata rasaritul si se termina cand apune soarele dar conteaza anotimpul
De la 00:00 urmeaza o noua zi, nu asculta aberatiile din biblie, aia nu stiu ce e cu viata lor.
Aberatii spui u nu Biblia! Mai bine iate dupa sistemul actual adica ala cu 24 de ore..Biblia a fost scrisa de mult..pe vremea aia asa se lua ora
Incep sa nu mai suport crestinii care spun ca exista dumnezeu dar nu aduc nici un argument logic si rational.
Nu am cui sa ii aduc argumente separe. dar sa fii sigur ca am frt multe..adio
ba stim care-i faza cu viata anonim, insa o lasam balta cu explicatiile ca nu prea avem la cine
Credinta se bate cap in cap cu logica si ratiune deci tu umbla dupa ele si nu vei vedea pe d-zeu, crestinul traieste prin credinta si credinta este increderea neclintita in lucrurile care nu se vad dar....se simt
Ce se simte? Il simti cumva pe dumnezeu? In cazul in care ai raspuns afirmativ doresc sa te anunt ca ai schizofrenie
Da amice dumnezeu se simte, in fiecare zi din viata si din umblarea pe pamant [ cu sau fara schizofrenie } dar imi pare rau de persoanele ca tine care nu simt rasuflarea divinitati, ce viata lipsita de sen. Problema se pune ca-m in felul urmator daca esti orb si nu poti sa-l vezi, ramai in banca ta unde esti pentru ca pana nu-ti cad solzi de pe ochii ca sa poti vedea cu iei si pana simturile nu ti se trezesc la viata vei ramane tot un material mort desi esti viu. Spala-ti ochii, curata-ti simturile si vei trai experiente noi in care-l vei simti pe dumnezeu
Esti bolnav. Du-te la un medic.
Nu stiu care din noi are nevoie
Cel irational (de obicei religiosul nu are ratiune)
Religiostul are de partea lui ratiunea suprema izvorul tuturor ratiunilor
Dumnezeu este Ratiune si pricina întregii miscari neîncetate si toate ratiunile îsi au în El stabilitatea neclintita si dinamismul fara de sfârsit.
Pai atunci prin ani 1-100-etc pana sau descoperit orele asa era oameni se culcau cand apunea soarele ear se trezeau la rasarit.