| Danielcristian a întrebat:

O zi incepe de la ora 24 sistem uman, sistem biblic o zi incepe de la asfintitul soarelui, care credeti ca e ceea corecta?

Răspuns Câştigător
| fiosel a răspuns:

O zi biblica dureaza de la asfintit la asfintit si ie varianta ce-a corecta. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi.

28 răspunsuri:
| Kramerwalt a răspuns:

E, pai daca stai bine sa te gandesti ambele variante sunt corecte!

| madalina2222 a răspuns:

Pai atunci prin ani 1-100-etc pana sau descoperit orele asa era oameni se culcau cand apunea soarele ear se trezeau la rasarit.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Soarele rasare si apune in functie de anotimp, situatie geografica in norvergia timp de cateva saptamanii el nu apune deloc, in anatartica el nu rasare deloc o perioada desi cum ai calcula? 24 de ore este rotatia pamantului in jurul lui pe mercur o rotatie dureaza 365256 cam lunga ziua eu nu prind o zi acolo
sistem biblic ziua incepe dimineata rasaritul si se termina cand apune soarele dar conteaza anotimpul

| unbaiatanonim a răspuns:

De la 00:00 urmeaza o noua zi, nu asculta aberatiile din biblie, aia nu stiu ce e cu viata lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Aberatii spui u nu Biblia! Mai bine iate dupa sistemul actual adica ala cu 24 de ore..Biblia a fost scrisa de mult..pe vremea aia asa se lua ora

| unbaiatanonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Incep sa nu mai suport crestinii care spun ca exista dumnezeu dar nu aduc nici un argument logic si rational.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Nu am cui sa ii aduc argumente separe. dar sa fii sigur ca am frt multe..adio

| iKronstadt a răspuns:

Contează? De ce?

| OOOLEOOO a răspuns:

Zii=lumina
noapte=intuneric

Ziua se termina cand lumina se ascunde, si vine intunericul.

Sarbatori fericite si pate tie =)

| 4b a răspuns (pentru unbaiatanonim):

laughing ba stim care-i faza cu viata anonim, insa o lasam balta cu explicatiile ca nu prea avem la cinewinking

| Danielcristian explică (pentru ateuNEGATIV):

Bun raspuns

| Danielcristian explică (pentru OOOLEOOO):

Bun raspuns

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru OOOLEOOO):

In norvergia cum sti cand s-a terminat ziua?

| Danielcristian explică (pentru OOOLEOOO):

Multumesc, asemenea si pentru tine, pace

Pai in norvegia daca nu rasare soarele, nu se lumineaza deloc?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Danielcristian):

Tu ai inteles invers nu apune deloc

Aaaaa n-am stiutscuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si a fost zi si a fost noapte.si s0a facut dimineata.aceia a fost prima zi.deci de dimineata pana a doua zi dimineata cand incepe alta zi.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Danielcristian):

Acum nu esti curios da de ce in Romania nu e zi ca acolo?

Pai bine explica-ti va rog, n-am stiut ca in norvegia sunt perioade cind nu apune soarele deloc. Daca sti-ti spuneti-mi ca sunt curios, stiam ca in polul nord nu rasare vreo 20 zile sau mai mult.

| fiosel a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Credinta se bate cap in cap cu logica si ratiune deci tu umbla dupa ele si nu vei vedea pe d-zeu, crestinul traieste prin credinta si credinta este increderea neclintita in lucrurile care nu se vad dar....se simt

| unbaiatanonim a răspuns (pentru fiosel):

Ce se simte? Il simti cumva pe dumnezeu? In cazul in care ai raspuns afirmativ doresc sa te anunt ca ai schizofrenie sad

Da amice dumnezeu se simte, in fiecare zi din viata si din umblarea pe pamant [ cu sau fara schizofrenie } dar imi pare rau de persoanele ca tine care nu simt rasuflarea divinitati, ce viata lipsita de sen. Problema se pune ca-m in felul urmator daca esti orb si nu poti sa-l vezi, ramai in banca ta unde esti pentru ca pana nu-ti cad solzi de pe ochii ca sa poti vedea cu iei si pana simturile nu ti se trezesc la viata vei ramane tot un material mort desi esti viu. Spala-ti ochii, curata-ti simturile si vei trai experiente noi in care-l vei simti pe dumnezeu

Esti bolnav. Du-te la un medic.

Nu stiu care din noi are nevoie

Cel irational (de obicei religiosul nu are ratiune)

Religiostul are de partea lui ratiunea suprema izvorul tuturor ratiunilor

Dumnezeu este Ratiune si pricina întregii miscari neîncetate si toate ratiunile îsi au în El stabilitatea neclintita si dinamismul fara de sfârsit.