| Rosimina a întrebat:

Oameni explicati-mi si mie...cand a murit Iisus? saptamana trecuta sau vineri 13? nu inteleg. Catolicii au facut pastele saptamana trecuta, ortodocsii saptamana asta... rolling on the floorv Si inca ceva! BIBLIA! majoritatea spuneti CITESTE biblia si vei gasi raspunsurile acolo. DAR BIBLIA aceastawinking e SCRISA de cineva straight face NU A CAZUT DIN CER DEJA SCRISA DE dumnezeuu straight face cu tot cu intrebari si raspunsuri oh go on a scris-o cineva care tot asa cand se vorbeste din gura in gura oh go on si ala scrie acolo...si cum e lumea din tantar face armasarwinking.

42 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cred ca esti mai confuz decat mine dupa o sticla de tuica. thinking

| Rosimina explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Sunt FATA. Da dc zici ca sunt confuza?laughing Explicati-mi si mei ca adv nu intelegwinkings am mai pus alta intrebarewinking Daca vrei sa o vezi uitate la intrebari laughing

| Dumnezău a răspuns:

Troll detectat!

Iisus nu s-a nascut in iesle in Bethleem, n-a trait, n-a murit rastignit, e pura fabulatie si propaganda crestina, e un banal simbol

Pastele se sarbatoreste diferit la cele doua culte, dupa cum va fi primul patrar al lunii in aprilie sau mai(foarte rar, in mai), sau ceva de genul asta, iar calculul acestor patrare nu coincid prea des la ordocsi si catolici

Biblia e o carte hazlie scrisa de niste evrei hazlii, in care nu trebuie sa te increzi.

Nu stii sa scrii, deloc.Si mai usor cu emoticoanele!

| Kramerwalt a răspuns:

Isus a murit acum 2012 ani! Dar a inviat si de atunci este viu in viata fiecarui om credincios! Nu trebuie sa fie o zi neaparat in care sa crezi ca Isus a inviat el totimpul trebuie sa fie viu in inima ta!

| TheCritic a răspuns:

Iisus a murit acum 1979 de ani, la varsta de 33 de ani, se zice ca in anul 33 insa nu prea se stie daca joia sau vinerea si din cate am citit, sunt multe lucruri care nu se leaga. Pai nu ma pricep la sarbatori prea bine dar oricum, se tine cont doar de zi(Saptamana Mare, Joia Mare, Vinerea Mare) nu se tine cont de data. Au ceva cu echinoctiul si am cautat pe internet acum. Poti sa arunci o privire aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-se-calculeaza-data-pastelui-891247.html
Nu stiu cum e treaba cu sfintii, profetii, graitorii s. a. m. d. dar biblia a fost scrisa de mai multi oameni, Vechiul si Noul Testament si au fost scrise in total la diferente de sute de ani iar apoi adunate. In total sunt in jur de 80 de carti si 65 sunt considerate ca fiind scrise prin "Inspiratie Divina de la Duhul Sfant"(nu mereu isi gaseste omu` cuvintele potrivite dar sper sa intelegi) sunt un fel de..."transmisiuni" de la Dumnezeu. Oamenii au scris ce le-a transmis Dumnezeu, cel putin asta am inteles eu din cate am citit pana acum. Oricum sunt mai multe carti in fiecare Testament si fiecare carte are o denumire, de obicei dupa cine a scris-o insa nu fiecarei carti i se cunoaste autorul din cate imi amintesc. In Vechiul Testament au scris carti Moise, Iosua, David, Solomon, Daniel, Samuel, Iona, Naum, Sofonie, Zaharia, Tobit, Iudita, si inca vreo cativa insa sunt multi autori necunoscuti pentru ca sunt 39 de carti dar sunt autori care au scris mai mult de o carte sau au contribuit mai multi la scrierea aceleiasi carti. In Noul Testament sunt 27 de carti sunt autori mai cunoscuti cum ar fi Marcu, Matei, Luca, Iuda, Ioan, Pavel, care a scris in jur de 15 carti alte Noului Testament, Petru, si Iacob.
Sper ca te-am ajutat intr-o oarecare masura:D Oricum, pe aici e vorba de mister "Magia sta in mister..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai invatat limba romana?

| Rosimina explică (pentru anonim_4396):

Nu sti sa raspunzi la intrebare? Si am mai spuswinking eu cu limba romana nu ma impacwinking de la 4 anii nu stau in Romania si al 19winking daca tu doar cu 3 anii traiti in Romania stii sa scrii perfect te felicitwinking eu nu stiuwinking. Si acum..Sti sa raspunzi la intrebarea mea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rosimina):

Daca nu te poti exprima corect, de ce nu o inveti inainte de a scrie? Tu sti sa raspunzi la intrebarea mea?

Ma exprim FOARTE CORECTwinking pana acum TOTI mau inteleswinking si nu invat sa sccriu pentru ca nu stau in Romania si chiar daca nu vb PERFECT MA INTELEGE TOTI CU CARE VB SI PE MESS SII FATA'N FATAwinking. Si stai tulinistit/a caa uni care au stat de cand mama lor i-a facut in Romania si sunt mai rau ca minewinking si aia stau si in Romaniawinking.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rosimina):

Iisus murit cond le fost oomarati, de romania.Nu de data conteaza la el.Nu catolic si ortodocs spuse ce sunt cuosect. Sper ca m-ai inteles.Cam asa te inteleg si eu.

Pune intrebarea mea si raspunsu asta al tauu unu langa altu sa vedemwinking ce se intelge mai bine rolling on the floor Si chiar mi'e mila de tine zau rolling on the floor cum i-am zis lu justitiarul '' atat va duce capu oi avea eu probleme cu scrisu dar voi nu aveti vorbe in voi sa raspundetila ceva care va pune in dubii despre dumnezeu vostru.''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit cind l-au omorit romanii, dupa ce i-au asmutit evreii.

| ateuNEGATIV a răspuns:

A murit dar nu a inviat ce dramatic tu ai vazut pe cineva sa invie asa din senin?

| Rosimina explică (pentru ateuNEGATIV):

Pai voi astia crediinciosii dependenti de dumnezeu spunetii ca a inviat s-a dus in cer si slbz sa va bata ce sa mai inteleg daca unii spuneti cv si altii alcv?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Rosimina):

Te-am intrebat ceva

| Rosimina explică (pentru ateuNEGATIV):

Ce? ca'' tu ai vazut pe cineva sa invie asa din senin?''? clar ca nuwinking Dar dependentii de dumnezeu asta dau de inteleswinking Daia am si sps asta.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Rosimina):

Asa le-a spus mamica draga si asa cred ei http://teoria-evolutionista.blogspot.com/

| unbaiatanonim a răspuns:

Invata sa scrii romaneste.

| Rosimina explică (pentru unbaiatanonim):

Sincer nu imi trebuie sa invat SA SCRIU PERFETC romaneste cat timp nu stau in Romania si cat timp LUMEA ma intelge asawinking Si deci IMI RASPUNZI SI MIE LA INTREBARE?

| justitiarul a răspuns (pentru unbaiatanonim):

A uitat limba pe aeroport ca Raducioiu.Ai si tu mila de ea.

| Rosimina explică (pentru justitiarul):

Ma biatu meu laughing Da mai zic da multe ori dc nu vb bine romaneste? sau astia caree credetii prea mult in DUMNEZEU nu stiti ce raspuns sa dati si va rezumati laa '' INVATA SA SCRII'' [CHIAR DACA SUN DC NU SCRIU CORECT]? atat va duce capu oh go on oi avea eu probleme cu scrisu dar voi nu aveti vorbe in voi sa raspundetila ceva care va pune in dubii despre dumnezeu vostru.

| justitiarul a răspuns (pentru Rosimina):

Ha? raised eyebrows

Ce '' ha raised eyebrows '' ma?

Adica, ce dracu ai scris acolo "ma"?

| anonim_4396 a răspuns (pentru justitiarul):

rolling on the floor rolling on the floor

Mai citeste o data happy si daca tot zici ca nu intelegi inseamna ca tu chiar esti analfabet si nu eu care nici macar nu am stat in Romania 1 clasawinking

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

straight face Pai zi si tu!

| anonim_4396 a răspuns (pentru justitiarul):

Ajunge unul cu ochii lipiti (benoclati) de pagina TPU. imi gasesc si eu unul maine. promit! rolling on the floor

laughing Tu nu esti chiar analfabeta, doar semianalfabeta!

Bine da hai raspude la intrebare

Uite! Asta seamana cu tine.Ascult-o cu multa atentie: http://www.youtube.com/watch?v=k5e5IZsyybs

Binee ma tuu profesor al limbii romanerolling on the floor dar tot nu mi'ai raspuns la intrebaresad

Ce sa-ti raspund mai fata, daca nu ai pus o intrebare?

Oameni explicati-mi si mie cand a murit Iisus? Saptamana trecut sau Vineri 13? Nu inteleg. Catolici au facut pastele saptamana trecuta ortodocsi saptamana asta. asta nu e intrebare?

Uite! Fara sa fiu rautacios, tu imi pari putin mai grea de cap.In mod normal ti-as fi raspuns ca orice alt crestin:"crede si nu cerceta"! Dar cum setea ta de cunoastere ma impresioneaza oarecum, am sa incerc sa iti aduc putina lumina in capsorul tau auriu.
Citeste aici cu multa atentie si o sa intelegi cat de cat.http://www.calificativ.ro/......20768.html
Deci problema consta in faptul, nu ca Iisus ar fi inviat de doua ori, ci ca ortodocsii si catolicii folosesc calendare diferite.

Pai si e ceva gen '' pe 24 decembrie e ziua mea dar bunicamea ca e catolica imi spune la multi ani mai devreme cu 1 saptamana sau mai tarziu oh go on si cu ast vreau sa dau de inteles ca cu religia asta nu stiu ce ceredeti voi in ea cand fac toti ce vrea cand vrea straight face ca e catolici, ortodocsi,, musulmani. DAAACA exista un dumnezeu de ce nu facem toti la fel? raised eyebrows si cu asta am terminat :*

| camy417 a răspuns:

Oare chiar conteaza cand a murit? conteaza ca noi avem 2 saptamani vacanta datorita "invierii". si oricum niciodata pastele de anul acesta nu va fi in acesi zi cu pastele de anul viitor. nu e ca la craciun.

| Rosimina explică (pentru camy417):

Pentru mine sincer conteaza ca ii vad pe unii ca se aruncaa in foc pentru DUMNEZEU saa te faca ei sa intelegea ca exista DUMNEZEUUU! straight face si cand pui unele intrebari de gvenuu sau multe altele care am imi intrebatwinking tot aici pe TPU oh go on nu te face sa intelegi nimicwinking

| camy417 a răspuns:

Mai bine te uiti la un documentar ceva despre asa ceva (sunt destule) in loc sa pui aici intrebari si sa te mai si injure altii (parerea mea)

| Rosimina explică (pentru camy417):

Imi stric timpu cu asa ceva happy si nu imi raspunde la intrebari laughing Asa aici nu pierd timpul si daca raspunde cineva sa injurewinking nu ma doare sufletu laughing da macar sa-mi dea o explicatie tongue

| Preotul a răspuns:

Nu ai ratiune.

| miki93 a răspuns:

Buna! poate ti-as putea explica in asa fel sa intelegi cat de cat... Iisus a murit la 14 nisan dupa calendarul ebraic, a 14-a zi dupa luna plina, dupa apusul soarelui.Asa se calculeaza si in prezent, dupa echinoctiul de primavara.Si cu privire la Biblie, da e adevarat ca a fost scrisa de oameni dar ei au avut inspiratie divina, adica spiritul sfant sau cum spuneti voi duhul sfant, toate evenimentele din Biblie se leaga si au logica tocmai de asta pentru ca oamenii aia nu au scris de la ei, 40 de persoane inspirate. Sper ca te-am ajutat.