Isus a murit acum 2012 ani! Dar a inviat si de atunci este viu in viata fiecarui om credincios! Nu trebuie sa fie o zi neaparat in care sa crezi ca Isus a inviat el totimpul trebuie sa fie viu in inima ta!
Nu sti sa raspunzi la intrebare? Si am mai spus eu cu limba romana nu ma impac de la 4 anii nu stau in Romania si al 19 daca tu doar cu 3 anii traiti in Romania stii sa scrii perfect te felicit eu nu stiu. Si acum..Sti sa raspunzi la intrebarea mea?
Oare chiar conteaza cand a murit? conteaza ca noi avem 2 saptamani vacanta datorita "invierii". si oricum niciodata pastele de anul acesta nu va fi in acesi zi cu pastele de anul viitor. nu e ca la craciun.
Sunt FATA. Da dc zici ca sunt confuza? Explicati-mi si mei ca adv nu intelegs am mai pus alta intrebare Daca vrei sa o vezi uitate la intrebari
Mai bine te uiti la un documentar ceva despre asa ceva (sunt destule) in loc sa pui aici intrebari si sa te mai si injure altii (parerea mea)
Daca nu te poti exprima corect, de ce nu o inveti inainte de a scrie? Tu sti sa raspunzi la intrebarea mea?
Ma exprim FOARTE CORECT pana acum TOTI mau inteles si nu invat sa sccriu pentru ca nu stau in Romania si chiar daca nu vb PERFECT MA INTELEGE TOTI CU CARE VB SI PE MESS SII FATA'N FATA. Si stai tulinistit/a caa uni care au stat de cand mama lor i-a facut in Romania si sunt mai rau ca mine si aia stau si in Romania.
Sincer nu imi trebuie sa invat SA SCRIU PERFETC romaneste cat timp nu stau in Romania si cat timp LUMEA ma intelge asa Si deci IMI RASPUNZI SI MIE LA INTREBARE?
A uitat limba pe aeroport ca Raducioiu.Ai si tu mila de ea.
Ma biatu meu Da mai zic da multe ori dc nu vb bine romaneste? sau astia caree credetii prea mult in DUMNEZEU nu stiti ce raspuns sa dati si va rezumati laa '' INVATA SA SCRII'' [CHIAR DACA SUN DC NU SCRIU CORECT]? atat va duce capu oi avea eu probleme cu scrisu dar voi nu aveti vorbe in voi sa raspundetila ceva care va pune in dubii despre dumnezeu vostru.
Iisus murit cond le fost oomarati, de romania.Nu de data conteaza la el.Nu catolic si ortodocs spuse ce sunt cuosect. Sper ca m-ai inteles.Cam asa te inteleg si eu.
Pune intrebarea mea si raspunsu asta al tauu unu langa altu sa vedem ce se intelge mai bine Si chiar mi'e mila de tine zau cum i-am zis lu justitiarul '' atat va duce capu oi avea eu probleme cu scrisu dar voi nu aveti vorbe in voi sa raspundetila ceva care va pune in dubii despre dumnezeu vostru.''
Mai citeste o data si daca tot zici ca nu intelegi inseamna ca tu chiar esti analfabet si nu eu care nici macar nu am stat in Romania 1 clasa
Ajunge unul cu ochii lipiti (benoclati) de pagina TPU. imi gasesc si eu unul maine. promit!
Uite! Asta seamana cu tine.Ascult-o cu multa atentie: http://www.youtube.com/watch?v=k5e5IZsyybs
Troll detectat!
Iisus nu s-a nascut in iesle in Bethleem, n-a trait, n-a murit rastignit, e pura fabulatie si propaganda crestina, e un banal simbol
Pastele se sarbatoreste diferit la cele doua culte, dupa cum va fi primul patrar al lunii in aprilie sau mai(foarte rar, in mai), sau ceva de genul asta, iar calculul acestor patrare nu coincid prea des la ordocsi si catolici
Biblia e o carte hazlie scrisa de niste evrei hazlii, in care nu trebuie sa te increzi.
Nu stii sa scrii, deloc.Si mai usor cu emoticoanele!
Binee ma tuu profesor al limbii romane dar tot nu mi'ai raspuns la intrebare