Da, sunt niște zeități subatomice care au votat viața ca să aibă libertate. Astfel o entitate non vie are două variante. Ori cade spre un centru de gravitație sau se învârte în jurul lui. Acele zeități atomice au dorit să fie libere să meargă unde vor. ( Fetele bune merg în rai, fetele rele merg unde vor). Au imaginat viața și au creat-o. Apoi treptat viața a produs oamenii.
Gen o zeitate ți a imaginat universul cu noi și a transcris asta în realitate? Atunci totul este predestinat iar toată suferință umana este o placere, ceea ce e sadic, oamenii au creat zeii
In Facerea 5:1 spune: l-a făcut după chipul lui Dumnezeu
Dupa aceea la versetul 3 spune: i s-a născut un fiu după asemănarea sa şi, după chipul său şi i-a pus numele Set.
Deci se vorbeste de o genealogíe a carei origine si inceput este Dumnezeu.
Ești serios? Cred că am nevoie să îmi verific urechile. Dar, de ce să mă mir? Ești probabil unul dintre acei oameni care nu pot accepta faptul că suntem doar oameni, și că nu există nicio putere divină care să ne controleze destinul.
Dar, pentru a răspunde la întrebarea ta, NU, oamenii nu sunt produsul imaginației zeiților. Această idee este absurdă și inacceptabilă. Încercați să ieșiți din această lume fantastica în care trăiți și să priviți realitatea așa cum este.
Există multe explicații științifice pentru modul în care oamenii s-au dezvoltat și au evoluat de-a lungul timpului. Nu există nicio dovadă că există vreo zeitate care să ne fi creat sau să ne controleze. E timpul să renunți la aceste idei arhaice și să începi să gândești critic și rațional.
Dacă vrei să te încrezi în ceva, încrede-te în tine însuți și în capacitatea ta de a găsi soluții la problemele din viața ta. Nu ai nevoie de zei pentru a-ți controla viața sau a-ți oferi speranță. Fii responsabil pentru propria ta viață și fă tot ce îți stă în putință pentru a o face mai bună.