De ce? Și eu cred în Dumnezeu și că Biblia este adevărată. Doar că mă gândeam și eu... Probabil că nu aveau buric.
E de bun simț să crezi că noi, cei peste 7 miliarde de oameni, avem strămoși comuni, mai exact un bărbat și o femeie.
Eu unul nu cred. Dupa caderea in pacat s-a produs o modificare genetica, asta este clar, si fiind primi oameni, slabe sanse sa fi avut buric.
Scriu din perspectivă biblică. Nu din neant, citește și o să afli.
Nu am ce citi - sunt (presupuși) oameni deci sunt la fel ca noi. asta dacă nu cumva au suferit săracii vreo mutație sau amputare
'avem' nu avem strămoși comuni, aia e doar in imaginatia noastră, nu e ceva real, minții umane ii este imposibil sa înțeleagă că "dumnezeu" creatorul sau cum vrei sa-i spui tu, are puterea să creeze ceva din nimic.
și zici ai dat fundă (adică ăsta e adevărul tău) pentru:
"Adam a fost facut din pamant. Eva a fost facuta din coasta lui"
dar cum ai putut să te indoiești măcar o secundă cum că ar avea...
Dap, TARE INTREBAREA;)
din pacate ai dat funda raspunsului INCORECT
raspunsul cu funda e ce spune biblia
DAR
DAAAAAAAAAAAAAAAAAR
NU spune nimic despre buric
si IN TOATE POZELE AU BURIC:
https://www.google.com/......ps?/search
deci nimeni nu a considerat ca NU ar fi nascuti, asa ca i-au imaginat cu buric
" Dar organe sexuale aveau? "
Tu ce crezi, le-au aparut dupa alungarea din Rai?
"Dacă aveau, de ce nu i-a lăsat să le folosească,"
Unde ai citit tu asa ceva?
UITE ce citesc eu in Biblie, GENEZA 1, 28. Dumnezeu i-a binecuvântat si Dumnezeu le-a zis: "Cresteti, înmultiti-vã, umpleti pãmântul, si supuneti-l; si stãpâniti peste pestii mãrii, peste pãsãrile cerului, si peste orice vietuitoare care se miscã pe pãmânt."
Cu ce sa se imulteasca daca TU le-ai taiat organele sexuale sau nu stiti sa cititi?
Depinde de poveste. Daca in poveste scrie ca are, atunci are. Daca scrie ca nu are, atunci nu are. Oricare ar fi raspunsul, relevanta acestuia e minora.
OctavianDanielMaria întreabă: