| Dorugar a întrebat:

Oare au crestinii Dumnezeu?
Intrebarea este legitimata de faptul ca crestinii nu au propria lor scriptura inspirata de Dumnezeu, pentru ca daca ar fi avut-o nu ar fi luat/furat scripturile evreilor si sa le schimbe denumirea, ci aveau si ei scriptura lor originala asa cum au musulmanii Coranul!
In plus de asta inca nu a fost dovedit faptul ca Dumnezeul religiei mozaice pe nume Iehova, s-ar fi convertit la crestinism, si nici nu este dovedit ca daca furi scriptura altei religii, il furi automat si pe Dumnezeul din ceruri al acelei religii!

Dat fiind aceste "amanunte" credeti ca crestinii au Dumnezeu, sau credeti ca nu au, iar daca au un Dumnezeu nu cumva acel "dumnezeu" este Dracu, asta daca ne uitam la lunga si sangeroasa istorie a acestei religii nascute din furt, bazata pe mincini. si impusa de niste criminali prin omucideri?

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

Iisus pe numele sau de evreu Jeshua a fost fiul evreei Miriam ( ''Fecioara'' cu 7 prunci Maria ) si al soldatului roman Pandera.
Ai dreptate in legatura cu gasca lui Iisus de boschetari. Este mai moral sa fii ateu decat sa te inchini lui si ''fecioarei'' cu 7 prunci printre care si Jeshua zis Iisus, cel mai mare dintre cei 7 copii.

10 răspunsuri:
| DyNo a răspuns:

Religia judeo-crestini a fost importata de la evrei cu toti zeii ( Iahve, Eli, elohim, Elshagai, El si normal si asa zisul fiu al zeului Eli ( Hristos ). Precizez ca in Biblie, numai stiu exact versetul, se precizeaza clar, ca Iisus este fiul ZEULUI Eli. Zeu NU Dumnezeu.

| costis a răspuns:

Cred ca esti musulman. Evreii sunt in general bine educati.

| EmaS a răspuns:

Crestinii il au pe singurul Dumnezeu adevarat! Toata Scriptura este inspirata de Dumnezeu.

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Da si care este Dumnezeul crestinilor tinand cont de faptul ca Yahwe este Dumnezeul iudeilor?
Nu cumva "dumnezeul" vostru nu este Creatorul ci un amarat de rabin evreu pe nume Isus din Nazareth?
Poi daca voi il aveti ca Dumnezeu pe un rabin evreu, inseamna ca voi crestinii le suntei mult inferior evreilor!
Concluzia este ca e mult mai convenabil si mai moral sa fi ateu decat sa ai ca "dumnezeu" un vagabond de rabin evreu care cutreiera tara cu gasca lui de lichele certate cu munca, traind din pacalirea semenilor cu exorcizari nefolositoare!
Oare cat de jos trebuie sa fi sa iti alegi un asemenea "dumnezeu"!

| Dorugar explică (pentru DyNo):

Vrei sa zici furata, pentru ca evrei nu cred ca se ocupau cu exportul de religii.
Niciunde in Biblie nu scrie ceea ce spui tu, si asta pentru simplul motiv ca evreii contemporani stiau cine este tatal natural al lui Isus, in spetza soldatul roman Abdes Pandira!

| Dorugar explică (pentru costis):

Tu crezi toate prostiile, dar este si normal sa fi asa pentru ca altfel nu te-ai numi credincios ci cunoscator!

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Biblia este a noastra, deoarece ea contine profetii despre venirea Domnului Isus.Numai in ziua cand S-a nascut Domnul Isus s-au implinit sute de profetii! Următoarele cifre de probabilitate care au fost extrase din această carte vin să demonstreze că orice coincidenţă în împlinirea profeţiilor este exclusă, conform principiilor ştiinţei probabilităţilor. Stoner spune că, folosind ştiinţa modernă a probabilităţilor în studiul a opt dintre profeţii, "aflăm că şansa ca un om care a trăit până în timpurile prezente să fi împlinit toate aceste opt profeţii este de 1/10 Exp 17". Aceasta ar reprezenta 1/100.000.000.000.000.000. Pentru a ne ajuta să ne imaginăm această cifră infimă de probabilitate, Stoner ilustrează astfel: presupunând că am lua 10 Exp 17 monede de argint şi le-am împrăştia pe suprafaţa statului Texas, ele ar acoperi întreaga suprafaţă cu un strat în grosime de 60 cm. Să presupunem că am marca una din aceste monede, şi apoi am amesteca-o printre celelalte; apoi am lega pe cineva la ochi şi i-am cere să meargă încotro va voi şi să găsească moneda marcată. Ce şanse ar avea acest om de a găsi moneda cu pricina? Aceeaşi şansă pe care ar fi avut-o profeţii, ca scriind aceste opt preziceri, ele să se fi împlinit toate în viaţa unuia dintre oamenii care au trăit din zilele lor şi până astăzi, presupunând că ei le-ar fi scris din înţelepciunea lor proprie.

| Dorugar explică (pentru DyNo):

Ptr raspunsul asta iti dau funda si te trec pe lista de prieteni

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Evident ca Biblia este a voastra ca doar de aia ati furat-o de la evrei ca sa v-o insusiti.
2 Profetiile se refera la venirea unui mantuitor si nu la venirea Domnului Christos, detinatorul cheilor Iadului alias Dracu.
In ziua in care s-a nascut Isus chiar apostolul Luca a zis ca l-a vazut pe Diavol cazand din ceruri
3 Soner este un propagandist al minciunii, adica un om care-l serveste pe Tatal Minciunii adica pe Dracu!
4) Ar fi cea mai mare prostie sa iti imaginezi ca profetii apartinand unei religii faceau profetii pentru o alta religie si pentru un alt Dumnezeu!
Oare cat de naiv trebuie sa fi sa crezi asta?

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Si tu esti din acei care asteapta sa vina Domnul Isus? El va veni, dar ca Judecator!