Bravo inferno, din pacate ei in continuare vor trai in minciuna degeaba incerci cu crestini nu ajungi nici unde
Sti dumnezeu iarta aproape toate pacatele cu exceptia unuia:negarea sfantului duh, scrie de 2 ori in biblie ca cine neaga sfantul duh va arde pentru o ertenitate in flacarile iadului....adica daca gandesti ajungi in iad
1. Buna si tie
2.voi incepe prin a mentiona faptul ca ti-ai lasat greselile de ortografie in vazul tuturor
3.proasta miscare!
4.cineva te va critica pentru aceasta greseala
5.hai sa incepem cu mine
6."ai asasinat limba romana"
7.nu o lua in serios pe "6", era doar o mica demonstratie de critica
8.in primul rand exista mai multe feluri de a critica o persoana
9.ce-a mai putin respingatoare critica se afla la categoria de "critica constructiva"
10.nu te amagi singur! caci toata lumea critica...intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin,
ca critici(scuza-mi cacofonia) ceva/pe cineva cu cap ori fara, oricum o facem! ...desi acum sincer nici eu nu prea ii inghit pe cei ce critica mult si prost
11.sa ma scuzi daca nu-ti pot spune din ce motiv, noi oamenii, avem cateodata tendinta de a critica dur unele lucruri ori persoane, fara sa judecam corect, fara sa ne gandim de 2 ori inainte de a ne face prostia auzita...
12.mai exista si oameni care vorbesc/critica in necunostiinta de cauza, aceasta actiune chiar n-are nicio scuza!
13.TU:"Daca nu stiti in ce consta evolutia, de ce puneti intrebari prostesti si va faceti de ras?"..dooh normal ca pun intrebari stupide si se fac de ras daca ei nu stiu in ce consta evolutia, dar hai totusi sa nu-i judecat pe altii atat de dur! caci pana la urma in viata toti am pus, la un moment dat ori altul, o intrebare stupida, ori chiar 2 ori 3 si tot asa, si ne-am facut de ras din aceasta cauza.ce doresc eu sa subliniez aste fatpul ca nimeni nu se naste invatat! toti avem de invatat pe parcursul vietii din propriile greseli si din propria prostie "AMIN"
14.Voi devia un pic de la subiect prin a spune ca in opinia mea "inteligent nu este cel ce le stie pe toate ci acela ce este capabil din a invata atat din greselile proprii cat si din greselile altore"
15.probabil ca la intrebarea ta se vor gasi mai tarziu pe aici gandacei ce vor spune tare si raspicat."ca da domne ca is prosti de bubuie aia care critica!" si se vor batea cu pumnii in piept cum ca "eu sunt destept/desteapta! eu nu critic niciodata" sau in fine ceva in genu.dar stai tu linistit caci nici aceste persoane ipocrite nu trebuiesc a fi judecate, dc te intrebi? deoarece ipocrizia (cea de toate zilele) face parte din numeroasele noastre "calitati nemuritoare" oricum se stie ca ipocrizia este sorafrate cu minciuna/negarea..mai mult de atat nu are rost sa mai spun
16.gata! aici ma opresc ca m-am plictisit eu de mine de cat am scris, numai bine
Te legi de mine aiurea pustiule, eu n-am avut intentia de a jigni pe nimeni si daca am facut-o atunci imi cer scuze desi nu prea cred ca am spus ceva rau ci doar mi-am explimat simpla opinie, daca citesti si nu-ti convine cea ce citesti atunci nu mai citi acel comentariu numai bine iti urez si mai usor cu ura ca viata si asa e prea scurta
Am mai citit inca odata mesajul meu ca sa fiu sigura dar acum sincer mesajul meu nu are nici cea mai mica legatura cu patriotismul si nu-mi dau seama de ce consideri altfel
primul meu coment se refera strict la oameni in general, eu in primul coment vorbeam despre defecte si calitati omenesti ce nu tebuiesc judecate pentru ca toti dispunem de asa ceva intr-o masura mai mica sau mai mare, cat despre patriotism eu una nu ma consider o patriota dar nici n-am nimic impotriva celor ce sunt.....fiecare cu spiritul lui
Puiule? urmaresc evoolutia omului de trei genearatii,strabunici, bunici, parinti, eu, copii mei, si nepotii.astia din urma sant mici, dar pot sa-ti spun cu siguranta ca nu as numio EVOLUTIE.de asemenea am urmarit si urmaresc involutia, credintei si religiei crestine la noi in tara, in Romania, si pot spune cu siguranta ca este la rascruce.ori se va pierde asa cum este scris, ori va renaste din cenusa, cu adevaratele si realele ei valori si adevaruri.cred ca va fi prima varianta.tu ce crezi? cartile scrise de altii sant mai credibile decat trairile si experienta pesonala?
Vai am uitat sa rad! Adica noi crestinii criticam Big-Bang-ul i-ar ateii nu critica niciodata nimic nu? Daca faci o lista cu toate intrebarile facute de atei care jignesc DOAR crestinismul si cu cretinii care insulta ateismul o sa veti ca ateii critica mai mult si doar crestinismul.(nu este necesar un raspuns)
DeProfundis99 întreabă: