| danut a întrebat:

Oare cei care ingnora pe unii useri din motive de neputinta a raspunde intrebarilor acestora, cred ca vor scapa si de pedeapsa divina prin ignoranta?

22 răspunsuri:
| IonelTudora a răspuns:

Cu prostii nu te pui.Cand intalnesti unul, este bine sa treci pe partea cealalta a strazii.
Nu inseamna neputinta ci intelepciune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IonelTudora):

Asa e.
Dar ce faci cand traverseaza si el dupa tine? happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te ai suparat ca cineva nu a mai avut rabdare cu ineptiile tale religioase?

PS. in ce consta pedeapsa divina? Cunosti pe cineva care a primit-o? poate sa iti ofere feedback?

Răspuns utilizator avertizat
| Teffan a răspuns:

Abia astept pedeapsa divina.
My daddy Satan is waiting for me, Iehova e boring.

| Teffan a răspuns:

Cred ca am mai vorbit cu tine, esti Ottus Philosophus nu-i asa?
In caz ca nu esti, ai scuzele mele.

Ei bine, nu-s satanist de niciun fel, si nici nu voi fi in aceasta viata dar tot as bea o vodka cu my daddy, departe de Iehova macelarul si Jesus mesterul.

| danut explică (pentru Teffan):

Fiecare cu dorinta lui, ce-si doreste omul de aia va avea parte.

| danut explică (pentru retarder):

Nu, este una cu subiect, sunt destui subiecti pe aici cu doua clase care incep niste discutii iar apoi iti dau ignore din neputinta de a intelege ce i-ai comunicat.

Răspuns utilizator avertizat
| danut explică (pentru suntserios):

Eu nu ma supar decat atunci cand cineva depaseste pragul unui limbaj vulgar exceland in cel injurios. Pedeapsa Divina consta in ceea ce hotaraste Divinitatea pentru subiectul respectiv.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru danut):

Pai da si tu cateva exemple de pedepse divine, eventual de la persoane pe care le cunosti si ti au povestit ca au primit pedeapsa respectiva

O pedeapsa mai grava decat moartea poate fi parasirea de catre Duhul Sfant.

| danut explică:

Un raspuns "pe masura" individului care l-a generat.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru danut):

Si, cunosti o persoana care a fost parasita de acest duh? Cum se manifesta pedeapsa? Pare mai normal acum?

Stiu cativa dar nu par "mai normali acum" fiindca sunt toti "la odihna, adica hrana la viermi" asteptand ceea ce se numeste "Judecata Divina" pentru "rasplata vesnica".

| danut explică:

In Rai este viata vesnica, pe Satan isi asteapta pedeapsa care va fi moartea vesnica dar nu va fi singur ci cu toti admiratorii sai.

| danut explică:

Ai fost in rai de sti ce si cum?
Pentru satan este direct moartea a doua
Dreptul tau intru alegere.

| danut explică:

Reancarnarea in smoala din iad este singura optiune pentru cei ce cred in reancarnare, doar in smoata care incepe sa arda. Buna optiune.

| danut explică:

Ajungi unde vrei tu, avand in vedere optiunile tale. Un lucru este totusi evident, nu ai inteles ca Dumnezeul crestin sunt fiinte reale iar zeii pagani sunt doar parte a imaginatiei umane.

| danut explică:

Pai de ce ti-ar trebui dovada atata timp cat cel pe care il adulezi ti-a raspuns iar el este creatia lui Dumnezeu? Dovada este chiar la tine.

| danut explică:

Daca acela nu este un raspuns atunci tu minti si cum ai vrea tu sa-ti raspund eu la minciuna? Crezi ca togi suntem naivi ca sa poti tu sa ne manevrezi cum doresti? Daca vrei raspunsuri pe masura raspunde cum trebuie.

| danut explică:

Daca nu vrei sa cazi in ridicol atunci cand sustii ca tu crezi in satana, in existenta acestuia nu mai poti nega existenta celui care la Creiat. Tu spui ceva de genul, eu cred ca x-ulescu exista dar neg cu vehementa existenta parintilor care l-au facut pe respectivul. Ai dreptate, devi penibil.