Apostolul Pavel a renuntat la autoritatea pe care o avea din partea preotilor de seama de a persecuta pe crestini, si din prigonitor el a ajuns un prigonit. Din functia inalta pe care o avea, a ajuns sa fie batut, inchis si persecutat.Cum iti imaginezi ca un om ar renunta la tot ce avea, daca nu ar fi avut o intalnire reala cu Domnul Isus?
Ca de fel ce profit avea Pavel de pe urma convertiri lumi la crestinism?
Pavel era, în mod intenţionat, un persecutor violent al bisericii primare. Conform celor mărturisite de el, după o întâlnire neaşteptată cu Hristos cel înviat, a trecut printr-o schimbare imediată şi radicală de la a fi un persecutor depravat al Bisericii, la a fi unul dintre cei mai roditori şi mai altruişti apărători ai ei. Ca mulţi alţi creştini timpurii, Pavel a suferit de sărăcie, persecuţie, bătăi, închisoare şi execuţia pentru angajamentul său de neclintit învierii lui Hristos.
Stiu,dar voiam sa vad ce va raspunde prea inteleptul Dorugar.
Faptul ca a fost un ucigas intentionat sau neintentionat nu il face sa devina altceva decat un personaj Diabolic, asta tinand cont de faptul ca prima porunca a lui Dumnezeu incepe cu " Sa nu ucizi"!
Faptul ca a mancat bataie in puscarie nu il face nici pur si nici nu-i schimba statutul de ucigas diabolic.
Problema este ca in sfarsit tu ai recunoscut ca NU DUMNEZEU i-a poruncit sa se caiasca, ci Cristos, adica imi confirmi raspunsul corect la intrebarea pusa corect din titlu!
Vai de mine, cum de nu stii nici macar asta?
Esti atat de incult incat nu stapanesti nici cele mai importante versete din Biblie?
Ia vezi aici ce scrie si sa vad daca te duce mitea ta aia la pret redus sa intelegi ce scrie aici:
>Faptele apostolilor 4 34 Si nimeni intre ei nu era lipsit, pentru ca toti cati aveau tarini sau case le vindeau si aduceau pretul celor vandute. 35 si-l puneau la picioarele apostolilor.
Deci sa trag concluzia ca nu Dumnezeu i-a spus lui Pavel sa se converteasca, ci Christos, adica Diavolul?
Dumnezeu fiind singurul mantuitor nu avea de ce sa-l cuprinda pe Diavolul
Degeaba scrii tu cu majuscule ca Isus este Fiul lui Dumnezeu ca si eu pot scrie cu majuscule ca CHRISTOS ESTE DRACU, dar pentru a vorbi de adevar trebuie sa aducem si argumente, iar eu pot aduce macar 10 versete din Biblie care imi confirma afirmatia!