De Iliescu nu se va atinge nimeni niciodata pentru ca el a fost pionul principal al loviturii de stat si ai dreptate o duce foarte bine.
Gandeste-te ca viata fiecarui om e scrisa de Dumnezeu inca de dinainte ca acel om sa se nasca. Daca El a vrut ca asa sa se intample pai atunci asa se va intampla pentru ca viata e o poveste.
Referitor la ce ai spus tu in intrebare "Oare de ce ingaduie Dumnezeu ca cei cu functii mari in stat sa scape de multe lucruri, iar oamenii simpli sa piara?" pai la inceput se spune ca lui Dumnezeu ia parut rau ca l-a facut pe om, ca daca ar fi stiut in ce hal va ajunge omul nu lar mai fi facut, asa si cu oamenii simpli.
Stai linistit pentru ca o societate sa cada e nevoie mai intai sa cada cei de jos si pe urma cei de sus timpul rezolva tot.
Dacă ai fi citit din Biblie, ai fi știut. Știam că erai un utilizator care nu crede în Dumnezeu, iar daca este așa, de ce vorbești despre El?
Este doar o generalizare gresita, pe pamantul acesta, in pacat si gunoaie toti suferim, nu doar oamenii de rand.
-John F. Kennedy presedintele Americii a fost impuscat in timpul unei parade.
-Abraham Lincoln, Niciun alt asasinat nu a avut un impact asa mare asupra unei tari, Abraham Lincoln a fost impuscat.
Am dat doar doua exemple, nu voi da mai multe pentru ca nu are rost, ai putea sa te uiti si in cartea de istorie a Romaniei, sa vezi ce s-a intamplat cu domnitorii nostri, pentru care am un imens respect si apreciere, au dus o viata usoara si in puf? Nu. Am expus cele mai comune intamplari, pe care de altfel ar fi trebuit sa le stii.
"Știam că erai un utilizator care nu crede în Dumnezeu, iar daca este așa, de ce vorbești despre El?"
Tu n-ai vorbit niciodata de Mickey Mouse?
"- Ex iliescu (implicat in revolutia din 1989), o duce bine si traieste si acum"
De unde sti tu cat rau sau cat bine a facut Iliescu sau oricine altcineva. Cine te-a facut pe tine judecatorul altora? Un adevarat om NU FACE "BINE" CA Gigi Becali de stie tot globul ci binele se face in ASCUNS, asa cere Dumnezeu.
Un personaj de poveste nu poate avea influenta directa. Pe Dumnezeu noi l-am facut si nu invers.
Păi acesta este in mod evident un personaj creat de mâinile omului, nu se compara cu Dumnezeul cel etern.
RAY Sunt mii de oameni loviti de soarta, ei nu vor sa fie asa, dar Acest Dumnezeu, vrea treaba asta pentru ei, unde mai este liberul arbitru aici? Unde mai este liberul arbitru atunci cand copii sunt rapiti si traficati pentru organe sau prostitutie, ei nu vor asta. Se spune ca Isus a murit pentru ca oamenii sa fie liberi, unde este libertatea acelor copii prinsi in ghearele diavolului preprezentat prin tot felul de interlopi si proxeneti?