Mda, se vede ca sfarsitul e aproape. Parintele Cleopa, Dumnezeu odihneasca-L in pace, a scris in lucrarile sale despre oameni ca tine, Om care a inteles Biblia si Sfanta Scriptura. Pura curiozitate, esti ateu sau martor al lui Iehova? Cat despre legatura dintre Dumnezeu si creatie, tu daca te iei dupa simpla varianta "sa facem" si zile, clar nu ajungi nicaieri, se stie ca in scriptura si biblie sunt intalnite cele mai multe metafore, nimic nu trebuie luat cuvant cu cuvant, ci trebuie inteles, iar daca nu pricepi nimic, iata ca aici intervin preotii care te pot ajuta in deslusirea acestora.
"Si daca nu crezi o iota din teoria creationismului 9 numita si teoria teologica), sa inteleg ca tu crezi in teoria lui Darwin? Explica atunci de ce Darwin pe patul de moarte a cerut \Biblia? Explica de ce Darwin tot in "evolutia speciilor" a recunoscut pus fiind in fata complexitatii functiilor ochiului ca e un lucru nebunesc a crede ca totul a evoluat de la sine? acum cu totii credeti in teoria lui Charles Darwin, insa in mare sunteit complet pe dinafara."
Cand afirmi ceva, apoi trebuie sa ai si dovezi serioase nu numai vorbe de-a-nsulea luate de pe strada. Mai acum 23 de ani prin ziarele romanesti scria ca se face 110 tone de ardei capia pe hectar si 12 tone de grau la Scornicesti.
Nu vad ce e atat de neclar pentru tine in raspunsul meu, dar ce sa-i faci. Si mai trist este ca tot voi va contraziceti propriile afirmatii... si nu cred ca mai e nevoie de exemple, doar citind un simplu raspuns de-al vostru se poate observa asta cu surinta.
Bafta in viata, poate poate ai norocul de a gasi un fraier caruia sa ii umpli capul cu aberatii.
Darwin a spus in "Originea speciilor" ( sau "evolutia speciilor", in ultima vreme am intalnit des si aceasta varianta) :
"Marturisesc ca pare o adevarata nebunie sa presupui ca ochiul, cu sistemele sale complexe pentru ajustarea distantei si a intensitatii luminii, pentru corectarea anomaliilor cromatice si de sfericitate este rezultatul selectiei naturare"
si pana si astronomul bbritanic Sir Fred Hoyle a spus " a presupune ca prima celula a aparut din intamplare (dupa cum sustien evolutionismul), e ca si cum am crede ca o tornada care trece printr-o curte plina cu piese de avion poate construi un frumos Boeing 747"
Ai un mare talent, sa pui apa la fiert sa adaugi suruburi si sa iasa ciorba de potroace, de ce amesteci structura ochiului care e doar o parte componenta a organismului cu evolutia speciilor, ca doar nu e vorba de evolutia ochiului. Cand vorbesti de evolutia speciilor trebuie sa ai in cap specia in sine si nu parti componente ochi, ficat, inima, bla bla bla care toate au functii uimitoare si face studiul biologiei si nu al "Teoria evolutiei" lui Drwin. Nu-i mai bagati in fund lui Darwin afirmatiile altora.