| soimos a întrebat:

Oare din ce cauza Biblia a fost canonizata ca sfanta?

Nu cumva din cauza ca acel "dumnezeu" (cu coada) care a inspirat-o nu era un Sfant ci?

Sau ce cuvintele lui Dumnezeu nu sunt destul de sfinte si trebuiesc sfintite/canonizate de niste sarlatani?

Sau poate ca se stia preabine ca textele cronica ale poporului evreu sunt scrise de rabini, si ca acest lucru nu era destul de "sfant" ca pe baza lor sa fie cladita o religie, si astfel trebuiau sfintite/canonizate?

11 răspunsuri:
| robiiusan a răspuns:

Buna ziua. Religia mea se numeste,, Martori ai lui Iehova" daca ai auzit de noi. iti voi butea da toate raspunsurile la intrebarile tale.
Ma poti gasi pe robiiusan@yahoo.com

| AlinDragos a răspuns:

In primul rand Biblia a fost scrisa sub insuflarea Duhului Sfant dar Acesta a insuflat doar faptele care trebuiau relatate nu si modul de scriere acesta fiind lasat in mainile autorilor(aici ma refer la exprimare si la modul de a pune niste idei in text) si nu erau rabini erau evrei.
In al 2lea rand Biblia nu a fost canonizata laughing nu avem nici o sarbatoare inchinata Bibliei. Ea este Sfanta prin prisma faptului ca in Ea este scris Cuvantul Lui Dumnezeu. Sper ca m-am facut inteles

| Woodenpints91 a răspuns (pentru robiiusan):

Am auzit de voi nemâncaţilor, umblaţi toată ziua pe stradă să recrutaţi adepţi. Nu mă pot abţine să nu vă arăt "semnul păcii" când trec pe lângă voi.

| soimos explică (pentru robiiusan):

Si tu ma poti gasi pe www.forum-anti-christi.forumers.ro

| soimos explică (pentru AlinDragos):

Ce prostii vorbesti!
Mai intai ca Biblia nu a fost "insuflata" de nimeni ci este o COPIE a Tanachului despre care doar Cartile lui Moise se pot atribui acestei "insuflari" divine. In rest mai retine ca evreii care au scris aceste carti religioase in Marea Sinagoga se numesc RABINI!
Cu canonizatul, ramane sa te mai documentezi!

| AlinDragos a răspuns (pentru soimos):

Daca tu nu vrei sa crezi macar nu mai face si pe altii sa nu creada. este treaba ta ce faci dar tine pentru tine

| soimos explică (pentru AlinDragos):

Eu nu spun nimanui sa nu creada, doar le arat in ce prostii cred!

| shadovv a răspuns:

Ceva structura logica in text nu ar strica.

| soimos explică (pentru shadovv):

Nu te poti astepta la logica de la cei care cred in Dumnezei verzi pe pereti, pentru ca tocmai religia le cere sa fie ilogici!
Altfel cum ai explica povestea cu Treimea si faptul ca Isus este propriul sau fiu dar in acelasi timp si propriul sau tata!
Ti se pare ca povestea asta are de a face cu logica?

| shadovv a răspuns (pentru soimos):

Avand in vedere ultimele descoperiri in materie de teoria corzilor mi se par chiar logice.

| soimos explică (pentru shadovv):

Adica Teoria dupa care Isus a "cordit-o" pe viitoarea sa mama, ca din acea sarcina sa se nasca el insusi care a cordit-o?
Poi bag seama ca teoria asta este cam diabolica... nu ti se pare?