Pentru ca fiecare suntem unici si speciali Dumnezeu a pus in ADN-ul tatalui si al mamei tale, ceea ce era necesar ca sa te nasti tu exact asa cum esti. Dumnezeu ne-a creat trupul (vedem psalmul 139)cum Dumnezeu ne-a tesut o broderie aleasa formata din muschi, tesuturi si vene.El ne-a creat si personalitatea.Fiecare avem un rol in aceasta viata, un scop.Scopul meu este sa traiesc in asa fel, ca sa-i slujesc de lauda slavei Lui.Si cea mai mare chemare a fiecarui credincios, este sa spunem si altora vestea cea buna a Evangheliei.Gradul de complexitate ireductibila in fiintele vii este uluitor.Adu-ti aminte ca alfabetul genetic al ADN-ului este format din patru litere:A, T, C si G.Ei, bine, in fiecare celula umana exista aproximativ 3000de milioane de perechi ale acestor litere.Nu numai ca trupul tau contine trilioane de celule si produce milioane de celule noi in fiecare secunda, dar fiecare celula are o complexitate ireductibila si contine subsisteme si ele de o complexitate ireductibila!
Tu esti! Eu ti-am raspuns din ce cauza cred credinciosii ca sunt creati de Dumnezeu! Ce nu ai inteles?!
Cand crestinii spun: "(noi) Am fost creati de Dumnezeu" nu se refera la ei personal, se refera la noi oamenii ca fii ai lui Dumnezeu.
Noi toti oamenii ne-am nascut din parintii nostri, si nu am fost creati de Dumnezeu!
Cunosti tu pe cineva care a fost creat de Dumnezeu si nu nascut de mama sa?
"Pentru ca fiecare suntem unici si speciali Dumnezeu a pus in ADN-ul tatalui si al mamei tale, ceea ce era necesar ca sa te nasti tu exact asa cum esti." Atunci cum explici ca este posibila clonarea? Tot Dumenzeu intervine si acolo?
Ma intrebi daca ii cunosc pe Adam si Eva. Pe bune? Sper ca faci caterinca, daca nu, e grav.
Daca toti oamenii ne-am nascut din mamele noastre, prima mama din ce s-a nascut?
Evident ca tot din mama ei!
Tu vezi sau stii vreo mama care s-a nascut altfel?
Poi pe |Dumnezeu cine crezi ca L-a nascut?
Nu tot Mama sa?
Ia cauta sa afli cine este Asherah!
Evident? Unde e evidenta (dovada)? Fosile, ADN, papirusuri datate cu C-14? Pana atunci nu e evident.
Pe Dumnezeu nu l-a nascut nimeni. Ca orice ateu bine informat ar trebui sa stii asta.
Ce ADN? ...scrie in Biblie despre ADN-uri si izotopi C-a4?
Pentru credinciosi exista lumanari, apa sfintita, si muuuulte rugaciuni!
Vezi ca nu ai citit ce ti-am indicat despre Asherah, altfel ai fi stiut ca si Dumnezeu a fost nascut, nu exista ceva viu fara sa fie nascut din cineva!
Nu scrie, dar asteptam dovezi de la tine ca Eva s-a nascut din mama ei (ca ai zis ca e evident).
Cand e vorba de zei nu ai cum sa stii, ai cum sa crezi. Ca sa stii trebuie dovezi fizice.
DeProfundis99 întreabă: