| timoteidoi a întrebat:

Oare din ce cauza crestinii au impresia ca Teoria Creationista are legatura cu religia lor?
S-au gasit cumva niscaiva dovezi precum ca creatia a fost facuta de Dumnezeul lor si nu de Zeii si Dumnezeii altor religii precum Zeus, Zarathustra, Odin sau Vishnu?
Oare daca se vor gasi dovezi precum ca Teoria Creationista se va dovedi ca fiind adevarata si ca Universul a fost CREAT de catre Brahma, oare religia crestina nu va ramane tot o minciuna facuta de oameni cum este si acum?
Sau aveti cumva dovezi ca religia crestina vine direct de la Dumnezeu?

25 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca Biblia, cartea lor da raspuns la toate intrebarile existentiale.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru timoteidoi):

Aha! Stiu care este rolul tau pe aici!

Rolul tau este unul de anticrist, deoarece aduce blasfemie la adresa lui Isus.

Aha! Deci recunosti divinitatea Domnului Isus?

Eu cred ca am mai multa cultura decat tine. Tu nu poti sa accepti ca Dumnezeu are un Fiu, dar sa stii ca El a existat inca de la inceput de la creatie si S-a intrupat ca sa ne salveze de la iad. La cine crezi tu ca se refera proorociile Vechiului Testament care vorbesc despre venirea lui Mesia?!

Stiu mai multe decat tine!

Dar Isus este singurul Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni. Haym este evreu si el tine Vechea Lege.

| EmaS a răspuns:

Vorbim despre acelasi Dumnezeu, dar tu nu poti sa intelegi Sfanta Scriptura.

Nu uita ca in Vechiul Testament exista profetii cu privire la venirea unui Mantuitor.

Minti tu. Iuda:,, singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin.''

Tu faci lucrarile diavolului, nu eu. Iuda acesta nu este Iscarioteanul care l-a vandut pe Isus. Acesta este frate cu Iacov.,, Iuda, rob al lui Isus Hristos şi fratele lui Iacov, către cei chemaţi, care sunt iubiţi în Dumnezeu Tatăl şi păstraţi pentru Isus Hristos.,,

| EmaS a răspuns:

Prefer sa pun punct aici, se vede cat esti de cult dupa cuvintele elevate pe care le folosesti.

| Nucreeed a răspuns:

Niste increzuti