Rolul tau este unul de anticrist, deoarece aduce blasfemie la adresa lui Isus.
Eu cred ca am mai multa cultura decat tine. Tu nu poti sa accepti ca Dumnezeu are un Fiu, dar sa stii ca El a existat inca de la inceput de la creatie si S-a intrupat ca sa ne salveze de la iad. La cine crezi tu ca se refera proorociile Vechiului Testament care vorbesc despre venirea lui Mesia?!
Dar Isus este singurul Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni. Haym este evreu si el tine Vechea Lege.
Nu uita ca in Vechiul Testament exista profetii cu privire la venirea unui Mantuitor.
Minti tu. Iuda:,, singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin.''
Tu faci lucrarile diavolului, nu eu. Iuda acesta nu este Iscarioteanul care l-a vandut pe Isus. Acesta este frate cu Iacov.,, Iuda, rob al lui Isus Hristos şi fratele lui Iacov, către cei chemaţi, care sunt iubiţi în Dumnezeu Tatăl şi păstraţi pentru Isus Hristos.,,
Prefer sa pun punct aici, se vede cat esti de cult dupa cuvintele elevate pe care le folosesti.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: