| timoteidoi a întrebat:

Oare din ce cauza in 2000 de ani de crestinism, care promite tuturor NEMURIREA, viata ne arata ca totusi nimeni nu e nemuritor, ci toti sunt muritori ca Papa de la Roma in frunte?

Credeti ca aceasta promisiune nu se indeplineste din cauza faptului ca :
1 NU suntem crestini adevarati
2 Religiile nu sunt "cai catre nemurire" ci doar niste minciuni de prostit si belit de bani pe cei care sunt mai saraci cu duhul?

Voi in ce categorie va situati?
In categoria celor care astepta nemurirea promisa de religii?

sau in a acelora care stiu ca religia nu este drumul catre nemurire?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Religia nu reprezinta drumul spre nemurire! Deci sunt in a doua categorie! Religia de-a lungul istoriei a incercat sa impuna "credinta" prin violenta si razboi! Aceasta este clar ca nu poate fi calea pe care Dumnezeu vrea sa o urmam!

27 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu din cauza a 2000 de ani ci din CAUZA ca Dumnezeu nu-si incalca LEGEA, vezi porunca a opt-a.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru timoteidoi):

Vai de capul meu cu cine conversam. Greu de inteles neamule ca Dumnezeu nu minte? Asta era ideea gicule.

| Mădă0611 a răspuns:

Se refera la nemurirea sufletului, ceea ce nu le poti dovedi ca nu exista, de fapt nici suflet nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-ti ma o imagine de profil!

| anonim_4396 a răspuns (pentru timoteidoi):

Da mult iti i-a sa iti cautilaughing Daca vrei te ajut!

| anonim_4396 a răspuns (pentru timoteidoi):

Nu ai pentru ce!

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu de ce ti-ai pus poza la fel cu a lui @Apache?
Ma enervezi! Schimb-ohee hee
Nu de alta, dar sa nu te confund big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Ca imi place! Am vorbit cu Apache despre asta!

| AndreeaIonela a răspuns:

Religiile ( aproximativ 4300 in lume happy ) sunt pentru ca noi oamenii sa credem in ceva, sa avem un " conducator" sa zicem asa suprem, sa avem o speranta, altfel, nu am avea nici o teama de nimic si ne-am da in cap eu sunt atee happy

| AabcZ a răspuns (pentru timoteidoi):

rolling on the floor
Cine esti tu sa spui cum ar trebui sa se comporte societatea cu un om? Ori tu esti vreun sfant si nu stim noi? (asta cade pentru ca daca ai fii, ai stii ca societatea ar trebui sa se comporte cu aceste "bestii" cu mila ca sa le "imblanzeasca", sa le schimbe in bine nu sa le adanceasca in mocirla. Si poate aceste bestii sunt chiar produsul societatii.
Tu jignind o persoana poti sadi ura in sufletul ei. Esti la fel de vinovat pentru asta ca si persoana in cauza, ba chiar mai rau. Atunci de ce sa suporte doar ea consecintele? Din cate stiu eu doar Dumnezeu avea dreptul de a judeca. Cat despre suflet, crestinii spun ca se ridica la ceruri si ca sufletul e nemuritor.
Vorbim despre nemurirea sufletului si despre viata de dincolo de moarte nu despre vesnicie pe pamantul asta.

Nemurirea nu e promisa de religii ci de Dumnezeu in primul rand si in al doilea drumul catre nemurire e credinta si sufletul nostru nu religia.

| Cristocentric a răspuns:

Astept nemurirea de fapt invierea. Isus de aceea a murit si a inviat ca tu si eu sa inveim odata cu el cand va veni sfarsitul intelegi acum la ce se refera prin nemurire?