Se refera la nemurirea sufletului, ceea ce nu le poti dovedi ca nu exista, de fapt nici suflet nu exista.
Nu din cauza a 2000 de ani ci din CAUZA ca Dumnezeu nu-si incalca LEGEA, vezi porunca a opt-a.
Religiile ( aproximativ 4300 in lume ) sunt pentru ca noi oamenii sa credem in ceva, sa avem un " conducator" sa zicem asa suprem, sa avem o speranta, altfel, nu am avea nici o teama de nimic si ne-am da in cap eu sunt atee
Astept nemurirea de fapt invierea. Isus de aceea a murit si a inviat ca tu si eu sa inveim odata cu el cand va veni sfarsitul intelegi acum la ce se refera prin nemurire?
Vai de capul meu cu cine conversam. Greu de inteles neamule ca Dumnezeu nu minte? Asta era ideea gicule.
Cine esti tu sa spui cum ar trebui sa se comporte societatea cu un om? Ori tu esti vreun sfant si nu stim noi? (asta cade pentru ca daca ai fii, ai stii ca societatea ar trebui sa se comporte cu aceste "bestii" cu mila ca sa le "imblanzeasca", sa le schimbe in bine nu sa le adanceasca in mocirla. Si poate aceste bestii sunt chiar produsul societatii.
Tu jignind o persoana poti sadi ura in sufletul ei. Esti la fel de vinovat pentru asta ca si persoana in cauza, ba chiar mai rau. Atunci de ce sa suporte doar ea consecintele? Din cate stiu eu doar Dumnezeu avea dreptul de a judeca. Cat despre suflet, crestinii spun ca se ridica la ceruri si ca sufletul e nemuritor.
Vorbim despre nemurirea sufletului si despre viata de dincolo de moarte nu despre vesnicie pe pamantul asta.
Nemurirea nu e promisa de religii ci de Dumnezeu in primul rand si in al doilea drumul catre nemurire e credinta si sufletul nostru nu religia.
Http://www.unstory.com/wp-content/uploads/2010/01/roman-batran.jpg
Si tu de ce ti-ai pus poza la fel cu a lui @Apache?
Ma enervezi! Schimb-o
Nu de alta, dar sa nu te confund