| Ciubi a întrebat:

Oare din ce cauza la impartasanie ni se da sa gustam din "trupul si sangele Domnului"?

In ce verset Biblic, Dumnezeu ne pretinde sa mancam din trupul si sa bem din sangele Fiului Sau?

Sa inteleg ca biserica ne vrea canibali?

11 răspunsuri:
| roxaa15 a răspuns:

Tu ai citit Biblia sau macar asa sa o rasfoiestei, ia pune mana si cinteste despre cina cea de taina

| bilamare a răspuns (pentru roxaa15):

Bag seama ca nu stii ce vorbesti! Ce legatura este intre Dumnezeu si cina cea de taina?

Vrei sa zici ca a partcipat Dumnezeu Creatorul la vreo cina cea de taina?
Poi omul te-a intrebat de Dumnezeu si nu de niste petrecareti la o cina?
Vrei sa spui ca la acea cina cea de taina, insotitorii lui Isus l-au devorat pe Isus si i-au baut sangele?

Eu cred ca ar sa stai la umbra ca vad ca soarele nu-ti face prea bine!

| roxaa15 a răspuns (pentru bilamare):

Si eu cred ca tu esti mai la intuneric decat crezi

| iliuta2 a răspuns (pentru roxaa15):

Omul a pus o intrebare la care vedem ca nu esti capabila sa raspunzi, si probabil din cauza ca te simti frustrata si complexata jignesti!
Daca ai aveas minte macar cat un rahatel de oaie ai raspunde frumos si clar la intrebare!

| Silviuloan a răspuns:

Citeste din Biblie Matei cap 26, 26-28 si vei vedea acolo.Mantuitorul a oficiat prima liturghie la Cina ce de Taina.

| risupisi a răspuns (pentru Silviuloan):

Nu te-a intrebat nimeni de Mantuitor, adica despre Messiah, aici se vorbea despre Dumnezeu si de faptul ca Dumnezeu nu a recomandat niciodata sa se mance trupul si sa se beie sangele Fiului Sau!
Ce zice Matei in comparatie cu ce zice Dumnezeu este ca valoarea unei hartii igienice folosite in comparatie cu Constitutia unei tari!

| Silviuloan a răspuns (pentru risupisi):

Tu ai baut ceva? sau ai mancat ceva stricat?
Unde Zice in Matei ce ai spus tu mai sus. Capitol verset.

| Kaleo a răspuns (pentru bilamare):

Bila e mare. Creierul sa fie la fel...

| Kaleo a răspuns (pentru iliuta2):

Iliuta2, stai calm bre, ce esti tac'su? Ati tabarat toti pe ea ca pacalicii. "Omul" nu a pus o intrebare, ci patru, toate demonstrand nu doar incultura, ci si o ignoranta de prost gust. Adica, zau, la ce varsta se poate raspunde de aberatiile lui? Da, inteleg sa nu fie de acord, da nu cred ca nu stie. Sper ca doar face pe prostu, cu alte cuvinte... Ca daca ne cramponam la intrebari de cultura generala, nu mai putem vorbi in veci de discutii argumentate.

"Daca ai aveas minte macar cat un rahatel de oaie ai raspunde frumos si clar la intrebare" Mie mi se pare ca matale esti mai complexat decat ea. Sa ma ierti daca nu esti de acord cu mine.

| Kaleo a răspuns (pentru risupisi):

Te gandisi bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa intalegi ca esti nedocumentat.la cina cea de taina cand a frant painea si a impartit-o, si a impartit si paharul de vin cu indicatia precisa; sa faceti asta in amintirea mea.a te impartasi cu sfintele taine, inseamna ca esti demn ca acolo unde e Iisus sa fii si tu partas cu el la viata cereasca, dupa o viata curata, si ziditoare.ca daca faci pacate, nu pupi sfanta impartasanie blegule.doar aghiazma mare.asa ca daca vrei; fii vrednic de asa o partasie. daca nu, mergi in drumul tau asa ca mine, care nici eu nu m-am invrednicit.si asta nu ma face mai istet.dar facem o maaaare greseala.amandoi.