Dumnezeu nu își pune întrebări. Dumnezeu este atotștiutor și atotprezent, dincolo de continuul spațiu-timp.
Pai daca e constient ca exista dintotdeauna nu cred ca isi pune intrebarea asta.
Dumnezeu nu-și pune nici o întrebare fiind doar un personaj inexistent de poveste primitiva, puerila, fantezista și absurda, numai buna pentru prostirea naivilor creduli și neștiutori.
La fel procedează și Zana Măseluța și nu-și pune nici o întrebare.
Iisus s-a revelat omului pentru a-l invata calea. El s-a dat omului pentru ai da un sens in viata si a stabili aliante cu ei.
In 1 Timotei 1:11 spune ca El este Fericitul Dumnezeu, iar mai sus ne arata cum nu trebuie sa fim. In Ioan 14 spune: Eu sunt Calea.
Ei bine El este sensul vietii, atat timp cat nu ne pierdem aceasta directie sau sens o sa ne fie bine si o sa umblam in Lumina, Intelepciune, Dragoste, Adevar, Sfintenie, Buntate, etc.
Dar daca il repingem, pierdem sensul sau nordul si nu stim unde mergem pentru ca pierdem directia.
Iar el ne-a creat pentru viata ca sa traim fericiti nu ca sa murim. Trebuie sa apreciem darul vietii si sa facem fapte obiective eterne care raman pentru totdeauna.
"Sa-i dau cancer sau sa-i dau direct infarct? Gata, stiu! Ii dau un copil, dupa care ii dau cancer copilului. Bam"
Știe pe naiba, se vede și în Biblie ca se inseala de multe ori, dacă e adv înseamnă că e un psihopat care a stat indiferent la toată suferință ba a și provocat-o