Da cu siguranta.Si daca va veni sfarsitul, cei care il iubesc pe Dumnezeu vor fi cu El in vesnicie.
Deja oamenii nu mai prea cred in Dumnezeu.Sunt foarte putini in raport cu populatia globului care cred cu adevarat in El.Si pe zi ce trece sunt din ce in ce mai putini astfel de oameni....asa ca pentru a-ti raspunde la intrebare o sa spun ca peste cateva zeci de ani poate 5% din populatia Terrei va mai crede in Dumnezeu.
Nu stiu ce va face omenirea insa eu cred in Isus Hristos pana la moarte si dupa moarte cu El in vejnicie. Uite raspuns la aceasta intrebare si Biblia ne da:
34." Dar un fariseu numit Gamaliel un invatator al Legii, pretuit de tot norodul, s-a ridicat in picioare in sobor si a poruncit sa scoata putin afara apostoli.
35. Apoi le-a zis : "Barbati israeliti, luati seama bine ce aveti de gand sa faceti oamenilor acestora.
36. Caci nu de mult s-a ivit Teuda, care ziceau ca el este ceva si la care s-au alipit 400 de barbati. El a fost omorat, si toti cei ce l-au urmat au fost risipiti si nimiciti.
37. Dupa el sa ivit Iuda Galileeanul, pe vremea inscrierii, si a tras mult norod de partea lui: a pierit si el, si toti cei ce l-au urmat a fost risipiti.
38. Si acum, eu va spun: Nu mai negajiti acestea si lasati-i in pace!
Daca incercarea sau lucrearea aceasta este de la oameni, se va nimici;
39. dar, daca este de la Dumnezeu, n-o veti putea nimici.Sa nu va pomeniti ca luptati impotriva lui Dumnezeu." Faptele Apostolilor capitolul 4 vers. 34-39.
Nu cred ca omenirea va mai crede in zeii in urmatorii ani 10-50 de ani, dar mereu va crede cineva in zeii
Foarte interesant dar. nu te supara din ce fel de biblie ai luat paragraful acesta? mentionez ca eu sunt Ortodox.
Nu av de unde sa stim..cine stie ce se va intampla pana atunci si cum vor decurge lucrurile? eu sper ca da dar nu stiu ce se va intampla in viitor.
Cineva spunea:"Nu cred ca omenirea va mai crede in zeii in urmatorii ani 10-50 de ani..."
S-a gandit cineva ca omenirea asa cum o stim noi sa dispara in termenul "profetizat" mai sus?
Nu va mai crede iti spun eu, deja ei se indoiesc de Biblie pentru ca este prea veche.
anonim_4396 întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: