Nu te enerva...e stilul lui, nu o zice cu rautate.
Mersi pentru raspuns
Cu placere! Nu m-am enervat deloc, doar ca, probabil, unii se prind un pic mai greu cand e treaba lor si cand nu intr-o discutie. Iar eu nu ma jenez sa o zic, pentru ca nu am de ce.
Tu ai habar ce insemna superstitie? Eu nu cred, raspunsul tau imi argumenteaza asta. Nu ma obosesc sa-ti explic... Vorbeai de orgoliu? Prin acelati raspuns te-ai caracterizat cu el, nu duci lipsa deloc.
"unii se prind un pic mai greu cand e treaba lor si cand nu intr-o discutie"
A fost treaba ta sa faci pe desteapta, sa arunci cu ironii?
Nu te hartuieste draga, dar si tie iti sare cate-o data mustarul prea repede. Raman totusi surprins cum doi oameni inteligenti ( va cunosc pe amandoi) se incaera asa repede. Hai, pace.
Nici o pace ca l-am ignorat. Nu mi-a sarit mustarul deloc, doar ca ma seaca frecatorii la cap. Aia care nu spun nimic, de fapt.
DA! indiferent ca nu vor recunoaste, ei se vor inlina in credinta. Si asta am vazut-o la toti ateii care se credeau 100% atei, dar dupa ce ii lovea o boala gandirea lor de a fi ateu scadea.
De aceea sustin ca conceptia ateismul are un anumit nivel.
----
Si nu numai la atei am vazut asta ci si la un teist (mai concret la un crestin) cand pericolul este mare gandirea de a crede in divinitate scade.
Tu, soare cu dinti... poti continua linistita sa te amuzi! Chiar ajuta!
Fix fara aprecierea ta era sa mor. Distractie faina si tie!
Nu.(cel putin eu) Tu intr-o situatie de disperare te-ai simtit impinsa sa faci rugaciuni musulmane?
Nu stiu dar daca ii intrebi pe ei care mi se par ilogici, daca spun ca nu exista de ce mai injura de dumnezei, dracuie etc