Scumpul Apostol Pavel a avut o intalnire reala cu Dumnezeu si de atunci s-a pocait a acceptat batai,inchisoare, a pierdut functia inalta pe care o avea la momentul convertirii lui, gloria lumii.A suferit de dragul lui Dumnezeu si a urmat intocmai ce l-a invatat Isus.
El a fost prigonitor pentru crestini,asa cum esti tu acum, insa dupa ce L-a intalnit pe Isus, el a devenit un crestin autentic care a ascultat si a facut numai fapte bune.Ba chiar a suferit pentru numele Lui Dumnezeu. Fapte9:,,Dar Domnul i-a zis: „Du-te, căci el este un vas pe care l-am ales, ca să ducă Numele Meu înaintea Neamurilor, înaintea împăraţilor şi înaintea fiilor lui Israel;
şi îi voi arăta tot ce trebuie să sufere pentru Numele Meu."
Inainte de a primi un raspuns este NEAPARATA nevoie de a invata cate ceva din regulile de baza a limbii noastre, CACOFONIA pe care ne-o "expediezi" in intrebarea pusa arata in mod evident ca "nu vei intelege nimic" din ceea ce ti-am raspunde asa ca mai intai treci in registru primele DOUA clase primare si mai apoi cauta raspunsuri "complicate" pentru mintea ta. Vezi cacofonia ta: "faptul ca crestinii.".
Bah voi ce minciuni propovaduiti aici? Cum sa fie Pavel mai bine pregatit decat Isus? Adica Isus vine din cer si voi ziceti ca un om e mai mare decat Isus? Cum va permiteti sa rastalmaciti Scripturile cum vreti? Pavel a spus sa calcam pe urmele lui caci si el calca pe urmele lui Hristos. Pavel a recunoscut ca merge dupa Isus si ca este inferior Lui. Nu mai induceti lumea in eroare cu "intelepciunea" voastra!
Cum din cerul din care a venit Isus am venit si noi si Pavel? Da, Pavel a fost cel mai bun dintre cei din vremea lui. A invatat multa carte. Dar nimeni nu poate spune ca Pavel cu toata stiinta pamanteasca era mai bine pregatit decat Isus, care a venit din cer, care a vazut fata Tatalui, care a existat din vesnicie. Citeste si tu Scriptura, nu numai eu.