| somios a întrebat:

Oare vi se pare normal si corect, faptul ca crestinii sa urmeze nu Legile lui Dumnezeu ci legile unui ucigas ca Pavel, care ii invata ca Legile lui Dumnezeu sunt niste GUNOAIE, in timp ce acest Pavel care este un criminal constient ca incalcat porunca lui Dumnezeu, aia cu "sa nu ucizi", motiv pentru care propovaduieste in mod mincinos iertarea prin "credinta", si nu prin "fapte" asa cum ne invata Creatorul?
Ba mai si minte ca aceasta "iertare" ar fi valabila si pentru criminalii in serie ca el insusi, care accepta ca adevarata povestea ca Lucifer si-a dat viata pe cruce pentru iertarea pacatelor tuturor criminalilor, bineinteles cu conditia sa fie crezut, el Lucifer, ca fiind Dumnezeu?
Tinand cont de aceste aspecte "crestine", nu va dati seama ca religia crestina este o "ratacire" de la normalitate?
Oare in acest context faptul ca biserica crestinilor a comis zeci de milioane de crime bestiale vi se pare un fapt surprinzator?

Rog raspunsuri la intrebare si nu caracterizari bazate pe "credinta crestina"!

9 răspunsuri:
| Raquella a răspuns:

Scumpul Apostol Pavel a avut o intalnire reala cu Dumnezeu si de atunci s-a pocait a acceptat batai,inchisoare, a pierdut functia inalta pe care o avea la momentul convertirii lui, gloria lumii.A suferit de dragul lui Dumnezeu si a urmat intocmai ce l-a invatat Isus.

| danut a răspuns:

Inainte de a primi un raspuns este NEAPARATA nevoie de a invata cate ceva din regulile de baza a limbii noastre, CACOFONIA pe care ne-o "expediezi" in intrebarea pusa arata in mod evident ca "nu vei intelege nimic" din ceea ce ti-am raspunde asa ca mai intai treci in registru primele DOUA clase primare si mai apoi cauta raspunsuri "complicate" pentru mintea ta. Vezi cacofonia ta: "faptul ca crestinii.".

Răspuns utilizator avertizat
| Raquella a răspuns (pentru somios):

El a fost prigonitor pentru crestini,asa cum esti tu acum, insa dupa ce L-a intalnit pe Isus, el a devenit un crestin autentic care a ascultat si a facut numai fapte bune.Ba chiar a suferit pentru numele Lui Dumnezeu. Fapte9:,,Dar Domnul i-a zis: „Du-te, căci el este un vas pe care l-am ales, ca să ducă Numele Meu înaintea Neamurilor, înaintea împăraţilor şi înaintea fiilor lui Israel;
şi îi voi arăta tot ce trebuie să sufere pentru Numele Meu."

| Costel95 a răspuns:

Bah voi ce minciuni propovaduiti aici? Cum sa fie Pavel mai bine pregatit decat Isus? Adica Isus vine din cer si voi ziceti ca un om e mai mare decat Isus? Cum va permiteti sa rastalmaciti Scripturile cum vreti? Pavel a spus sa calcam pe urmele lui caci si el calca pe urmele lui Hristos. Pavel a recunoscut ca merge dupa Isus si ca este inferior Lui. Nu mai induceti lumea in eroare cu "intelepciunea" voastra!

| Costel95 a răspuns:

Cum din cerul din care a venit Isus am venit si noi si Pavel? Da, Pavel a fost cel mai bun dintre cei din vremea lui. A invatat multa carte. Dar nimeni nu poate spune ca Pavel cu toata stiinta pamanteasca era mai bine pregatit decat Isus, care a venit din cer, care a vazut fata Tatalui, care a existat din vesnicie. Citeste si tu Scriptura, nu numai eu.