A razvratirii fata de Creator in general.
"cand voi trimite cuima in poporul meu, daca poporul meu. se va smeri, se va ruga si va cauta Fata mea si se va abate de la caile lui rele, il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si- i voi vindeca tara"( 2 Cronici 7; 14)
Da!
Atunci când unii se cred Dumnezeu si se joacă cu virușii precum cu cateii, imperechindu-i, apoi nici macar nu se spala pe maini cand pleaca acasa, iese ce se vede: fereastra de oportunitate pentru o mare resetare!
Da normal, cum sa nu. Si ciuma, si cancerul, si tot. Toate bolile au aparut din cauza ateilor. Dumnezeu da numai lucruri bune si frumoase, ateii astia sunt aia care dau boli si altele.
Stii cum suna intrebarea ta?
Nu-i asa ca eu sunt destept?
Sa raspunda doar cei ce cred ca sunt destept.
Cui nu i-ar place să fie înconjurat de persoane nonviolente care practică bunătatea, generozitatea și iubirea de oameni? Chiar satanist dacă ești și tot ți-ar plăcea să fii înconjurat de astfel de persoane.
De ce mi-ai comentat si aici si mi-ai raspuns si la o intrebare de-a mea cu exact acelasi raspuns?
Ideea e: daca s-ar comporta crestinii in asa mod, toata lumea ar vrea sa fie inconjurata de crestini.