| RAY a întrebat:

Incerc sa inteleg granita intre a trai pentru banii vs a trai dar a fi si credincios, asta e intrebarea.

13 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Satana i-a oferit lui Iisus toate regatele pământului în schimbul adorării sale, dar Iisus a refuzat, deoarece el a venit pe pământ pentru a aduce oamenilor un mesaj de iubire și speranță, nu pentru a căuta putere și bogăție. În plus, Iisus știa că satana nu avea autoritatea să ofere aceste lucruri, ci doar încerca să-l ispitească să încalce voința lui Dumnezeu.

Creștinii nu ar trebui să se închine acestei lumi materiale, ci să urmeze exemplul lui Iisus și să servească Dumnezeu prin iubire și dedicare față de aproapele lor. Creștinii cred că scopul lor în viață este să-L slujească pe Dumnezeu și să-L aducă pe alții la cunoașterea adevărului, nu să se concentreze pe bogăția și puterea pământească.

Este important să ne amintim că lumea aceasta este doar o trecere temporară și că viața noastră adevărată vine din relația noastră cu Dumnezeu. Prin urmare, creștinii trebuie să își concentreze atenția pe lucruri spirituale și să trăiască în conformitate cu învățăturile lui Iisus

| DjSannan a răspuns:

Doar ca inclusiv eu si tu mergem pe aceeasi carare a lumii materiale

| RAY explică (pentru DjSannan):

Despre budism ai auzit?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Care creștin crezi că se închină acestei lumi materiale?
Budiștii nu sunt creștini.

| DjSannan a răspuns (pentru RAY):

Ia aminte la ce a scris Hammurabi

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Toti

Ține cont că mulți se nasc creștini (in virtutea inerției și apartenenței familiale) dar puțini ajung să fie creștini (practicanți).
Inclusiv tu ești creștin prin naștere, dar până acum ceva timp (nu știu dacă și în continuare) te declarai ateu sau agnostic.
Creștinii adevărați nu se închină lumii materiale.
Cei care sunt creștini doar cu numele, nu cred că-i interesează cui se închină.
A fi creștin, a fi credincios, e o chestie care îți aparține numai ție.
Nu e nevoie să o comentezi sau să o demonstrezi altora.
Simplu.

Omule ma refer ca crestinismul are ca baza banul nu credinta

Nu.
Religia creștină a fost deturnată de-a lungul istoriei de mulți care au încercat să profite.
Dar asta nu înseamnă că creștinismul adevărat a dispărut vreodată.
Dar știu că e mult mai ușor să vezi doar mizeriile (care sunt peste tot în jurul nostru) și să ignori ceea ce e curat și pur.
Gândește puțin.
Dacă câinele tău vine și se răhățește în mijlocul sufrageriei tale, nu înseamnă că tu ești un mizerabil, Nu?

Ce e curat si pur?

Credința unora.
Există și asemenea ființe în lumea asta.

Incerc sa inteleg granita intre a trai pentru banii vs a trai dar a fii si credincios, asta e intrebarea

Banii nu sunt decât un instrument al existenței noastre pe planeta asta. Nu sunt un scop în sine. Nu pentru oricine.
Dacă te folosești de lucruri materiale în drumul tău prin viață, nu înseamnă că te închini la ele. Doar le folosești, nu le lași să te domine dacă ai măcar un minim de inteligență și dacă înțelegi rostul și sensul vieții tale.

Întrebări similare