Ce pot sa iti zic, te ai bagat singur in rahat. E treaba ta in cine crezi sau nu crezi nu trebuie sa dai explicatii la altii.
Iar diriginta aia nu trebuie sa isi bage nasul in apartenta ta religioasa
Vaca aia de profesoara merita filmata. Dupa care facuta o plingere direct la politie. Ce idioata. Ai 13 ani, daca face de-astea, fa-i si tu. Injura de dumnezei. Fa-o sa crape de draci. Merita. In conducerea scolii exista macar unul cu scaun la cap cu care sa discuti? Nu zic neaparat ateu, cit credincios care sa aiba in cap si altceva decit tarite. Mama ce vaca, mama ce vaca... de familie no comment.
P.S. Lasa panica. Singurul in masura sa te ajuti esti tu. Ai incredere in tine si totul va fi bine. Nu miine, nu poimiine, nu la anul, dar peste 10-15 ani o sa fii mult mai OK decit toata turma de imbecili din jurul tau. Crede-ma pe cuvint. Been there, done that.
Presupun ca nu esti nici la liceu, ca nu stiu sa existe licee la tara; nu inteleg de ce trebuie sa ziceti in stanga si in dreapta ca sunteti atei cand stanga si dreapta sunt retardate mintal, cand n-ai cu cine, n-ai cu cine, nu insista. Pe net e amuzant, foarte amuzant, in realitate e periculos, asa ca minte-i, ca si ei te mint, toti, dar nu minti niciodata fara rost.
Baga un video cu ea pe youtube... insa dupa ce termini scoala. E cea mai buna razbunare. Nu are rost sa incepi un razboi inutil cu "majoritatea". Sunt multe alte metode prin care sa lupti impotriva indoctrinarii si prostiei umane.
"Si am mai facut ceva. Am atacuri de panica si mai fac prostii... plang, mi se face rau, ma tai... Si mda, m-am taiat cu un cutit acasa, dar nu e nimic grav, n-a fost cutitul bun."
- Te tai? Iti trimit eu un cutit bun prin curier, macar sa o faci calumea. Romania lucrului bine facut
" Macar asa am aflat ca de fapt sunt multe persoane din clasa aia care chiar tin la mine. "
- Doar pentru ca isi fac griji pe monent, nu inseamna ca tin la tine
Nu stiu ce sa zic, si eu am avut parte de chestii de genul asta mai ales in liceu. Trebuie doar sa iti pastrezi calmul si totul o sa fie bine. Problemele incep cand te panichezi, la fel a patit si un prieten, acum 7-8 ani.
Era ateu, parintii lui, profesori amandoi si alti profesori din scoala lui l-au descurajat si era mereu o tinta a mizeriilor religioase. Intr-un final a cedat si s-a sinucis. Vezi sa nu ajungi si tu acolo.
Ce as face eu in locul tau? M-as preface ca sunt crestin pana termin scoala, e cel mai bine pentru toti. As spune ca cred in Dumnezeul lui Spinoza, or some ***
Trateaza problema cu seriozitate, ca sa ramai cum muzica si scoala preferata, daca le pierzi, nu-ti face griji, se poate trai si fara
Salut.
"Si am mai facut ceva. Am atacuri de panica si mai fac prostii... plang, mi se face rau, ma tai... Si mda, m-am taiat cu un cutit acasa, dar nu e nimic grav, n-a fost cutitul bun."
- Te tai? Iti trimit eu un cutit bun prin curier, macar sa o faci calumea. Romania lucrului bine facut
" Macar asa am aflat ca de fapt sunt multe persoane din clasa aia care chiar tin la mine. "
- Doar pentru ca isi fac griji pe monent, nu inseamna ca tin la tine
Nu stiu ce sa zic, si eu am avut parte de chestii de genul asta mai ales in liceu. Trebuie doar sa iti pastrezi calmul si totul o sa fie bine. Problemele incep cand te panichezi, la fel a patit si un prieten, acum 7-8 ani.
Era ateu, parintii lui, profesori amandoi si alti profesori din scoala lui l-au descurajat si era mereu o tinta a mizeriilor religioase. Intr-un final a cedat si s-a sinucis. Vezi sa nu ajungi si tu acolo.
Ce as face eu in locul tau? M-as preface ca sunt crestin pana termin scoala, e cel mai bine pentru toti. As spune ca cred in Dumnezeul lui Spinoza, or some shlt
Trateaza problema cu seriozitate, ca sa ramai cum muzica si scoala preferata, daca le pierzi, nu-ti face griji, se poate trai si fara
Salut.
Da, sunt clasa a saptea. Si si-au dat seama ca sunt atee fiindca o tot contraziceam pe profesoara de relige in timplul orelor.
Si eu il contaziceam pe un popa in liceu, si nu eram atee, asa ca asta nu e dovada ca esti. Daca trebuie sa spui vreo rugaciune, nu te stresa, sunt doar cuvinte goale, nici crestinii nu le umplu (dau sens) decat cand au probleme. Minte-i!
Nu stiu... m-am calmat de ieri destul de mult. Dupa chestia aia, multi colegi au inceput sa-si faca griji pentru mine, au vrut sa ma asculte si sa ma calmeze ceea ce e destul de ciudat Si majoritatea n-o mai suporta pe profa dupa faza aia.
E normala reactia profesoarei. Tu nu ai habar ce inseamna ateu sau credincios. Doar ca acum e la moda sa fi ateu si sa fi in centrul atentiei atata tot. Eu zic sa meditezi putin asupra ta, iar cu iesirile acelea... cred ca ai ceva probleme psihice sau esti atras de curentul emo.
Ai 4 optiuni:
1. O rogi pe sora ta sa nu spuna nimic.
2. Daca ai cu ce o poti santaja pe sora ta cu ceva.
3. Te rogi de profesoara de romana sa nu zica nimic.
4. Daca ai cu ce santajeaza-o pe profesoara!
Nu cred ca esti atee, dar asta nu inseamna ca esti vreo religioasa, mai degraba cauti atentie, inclusiv cu rebeliunile de gen "taiat", "intepat", "muzica rock" in clasa a saptea etc.
Daca tot ai fost sincera, fii pana la capat.
Nu e treaba profei sa te critice pentru credinta ta sau lipsa ei dar este treaba oricui sa critice apucaturile tale de la aceasta varsta. Poate in clasa a opta, iti vine ideea sa-ti tai o ureche, pentru a capta atentia...
Crezi ca o sa-ti fie bine cu astfel de actiuni, doar ca sa pari tu altfel in ochii celorlalti?
Eu zic sa te duci sa mai dai pe la orele de romana, iar daca ti se pare ca a fi ateu inseamna ca ai probleme psihice, mentalitatea ta de gibon retrogradat nu o depaseste pe cea a unui taran din evul mediu. Trist ca exista oameni ca tine in viata in secolul XXI (XXI inseamna 21, scris cu cifre romane).
Oh, maestre esti putin, dar "putin" deviat de la subiect. Nici nu ma asteptam ca vreun "ateu" sa priceapa ce am scris.
Daca te tai de-acuma, esti bun de dus la psiholog sau psihiatru. Ma rog, asta n-are legatura cu ce religie ai sau n-ai. Macar oi da peste un psiholog mai destept care le arata si alor tai ca ateismul nu e o boala psihica.
Un ateu nu crede in zei, deci nu cred ca esti in masura sa zici ca nu e atee.
Profesorul tau de limba romana ar trebui sa isi vada de gradina lui, asta daca intentioneaza sa mai ramana in invatamant.
Poti face o sesizare.
Nu cred in niciun zeu, adica sunt atee. Mai explicit de atat vrei?
Am cateva probleme legate de cum s-au comportat pana acum oamenii cu mine. Stiu bine ce inseamna atee. Si tocmai fiindca oamenii au aflat nu stiu cum ca sunt atee au inceput sa ma critice sau sa ma discrimineze. Profa de romana e unul dintre acei oameni daca inca nu ti-ai dar seama.
Mda... ma rog, nu m-am mai taiat de mult timp. Sunt destul de uimita ca am facut-o acum. Incerc sa ma las si pana la urma cred ca voi reusi. Pff...imi gasesc alt mod de a ma descarca fara sa imi fac rau
A incercat si un alt parinte din nu mai stiu ce motiv... Logic, n-a mers.
Wow, nu stiu cum am avut rabdare sa-ti citesc cartea.In fine, spune-le alor tai ca voiai sa vezi ce reactie are profa, ca totul a fost o gluma, ca iti pare rau si ca nu se va mai repeta.Roaga-ti si prietenii sa te ajute.Fa si tu pe ingerasu' si se rezolva tot.Cat despre crestini, sa stii ca ii tolereza pe atei, doar ca profa ta e tampita.
Toata clasa s-a uitat spre mine si colegul meu. Oricum ar fi aflat fiindca stie foarte multe lucruri care noi, elevii, am hotarat sa ramana intre noi.
Profa ta de română ar trebui să fie dată cu şuturi afară din şcoală, iar tu să fii dus(ă) la psiholog.
Scrie. Versuri, proza, nu conteaza. Citeste si scrie cit mai mult. E un mod foarte bun de a te descarca/canaliza energia negativa acumulata. Vezi pe tovarasul Bacovia...
Daca o contraziceai cu argumente inseamna ca gindeai, nu demonstreaza nimic. Sa arate ei in biblie unde scrie ca e pacat SA GINDESTI.