anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

OK, cred ca profa mea de romana e ori nesimtita ori dusa rau. Deci, miercuri ne spune urmatorul lucru "Copii, dar eu am auzit ca sunteti atei, prostii din astea." Aflase de la un copil de la clasa la care e diriginta si pe care l-a prins. "Cine din clasa e ateu?" si incep niste colegi sa faca spre mine si un coleg "Haideti, recunoasteti". Si am ridicat mana amandoi. Prima oara i-a cazut privirea pe mine si cred ca in viata ei n-a ramas asa de uimita. Mai ca-mi venea sa rad, ramasese fara cuvinte. Si apoi face "Ma! Cand ti-oi tranti un dos de palma! Ce inseamna asta?!" si eu i-am zis ca e adevarat. Cand m-a intrebat ce cu chestia asta, i-am zis ca pur si simplu nu mai cred, n-aveam chef sa zic in fata clasei cat rau mi-a facut religia. Si iar cu amenintari...Si ma intreaba "Mama ta stie?", eu i-am zis ca nu. "Aha! Dar sora ta?". Eu locuiesc cu sora si matusa mea pentru a merge la o scoala de la oras, ca sa fac lumina situatiei. Eu i-am zis ca nu stiu sigur si ea: "O sa-i spun eu!". Super, azi cred ca se va intalni cu sora mea si eu n-am ce face fiindca eu sunt dupa-amiaza, iar sora mea dimineata la scoala. Apoi se intoarce spre colegul meu si el ii zice "Si mama si tata stiu". "Si sunt de acord?", iar el ii spune "Mi-au zis ca fiecare are religia lui sau n-o are deloc". Si incepe cu lucruri gen " Da, au trecut pana la 13 ani prin atatea situatii incat si-au pierdut credinta!". Cred ca se astepta sa rada restul clasei, dar nimeni nu radea fiindca probabil si-au dat seama ce persoana poate fi.
Super, nu? Daca sora mea le spune a lor mei, mi-e frica de doua lucruri:
1. O sa-mi interzica muzica rock fiindca vezi, Doamne, ea m-a schimbat... Nu neg, m-a schimbat, dar m-a schimbat in bine.
2. O sa ma readuca la veche scoala de la tara. Scoala aia si familia mea, m-au bagat intr-o depresie de mai bine de 6 ani.
Nu vreau sa plec de la scoala mea, ok? Mi-e bine aici, am prieteni.
Si am mai facut ceva. Am atacuri de panica si mai fac prostii... plang, mi se face rau, ma tai... Si mda, m-am taiat cu un cutit acasa, dar nu e nimic grav, n-a fost cutitul bun. Si la scoala cu un compas fiindca voiam sa le arat cum se face unor baieti care se prosteau si nu stiam ca o sa fie asa adanci. Niciodata n-am reusit sa le fac adanci cu un compas, OK? Macar asa am aflat ca de fapt sunt multe persoane din clasa aia care chiar tin la mine. Mda, daca afla ai mei si nu voi reusi sa-mi argumentez alegerea -fiindca e practic imposibil sa vorbesti cu ei cand ai probleme- o sa fac prostii mai grave.
OK, poate ar fi trebuit sa pun intrebarea la familie si relatii, dar uite asa vreau sa arat ca nu noi, ateii suntem cei care discrimneaza oamenii, ci ca e complet invers. Noi suntem aia care nu toleram, oamenii nu-i asa? Poate ca o s-o pun si la familie si relatii, dar vreau sa vad reactia voastra, dragi credinciosi.

34 răspunsuri:
| AnotherNimrod a răspuns (pentru NOname):

Partea cu psihologul o stiu. Se pare ca nu i-a mai pomenit nimic surorii mele. Asta inseamna:
1.A uitat, ceea ce nu prea cred
2. Vrea sa ma aiba la mana cum mai face uneori

| Sl1pKnoT a răspuns:

In alte tari ai tot dreptul sa crezi in ce vrei sau sa nu crezi, dar in Romania, majoritatea cred si impun credinta partii care nu crede. Profesoara ta este dovada ca orice idiot ajunge profesor. Mie imi place de Jorpanul asta de mor. Daca esti ateu te injura si face misto de tine. Poate asta promoveaza credinta lui.

| Metalheadforever666 a răspuns:

Asta se intampla cand esti inconjurat de fanatici religiosi.Eu nu am spus nimanui ca sunt ateu, dar nu sunt nici inconjurat de retardati.Inca ceva, lasa cacaturile de Tokio Hotel si nu mai fii emo.

| AnotherNimrod a răspuns (pentru Metalheadforever666):

Nu prea mai ascult de la TH decat albumele vechi, alea care au iesit bine fiindca noul album e mult prea diferit de ce stiam eu despre ei. Cat despre emo... keep calm laughing Nu ma mai tai sau alte tampenii. Cu profa am rezolvat, mi-a zis peste cateva ore (de romana) ca o sa lase asta in seama mea fiindca nu vrea sa imi fac rau. *Merci doamna, eram pe punctul sa merg la directoare. Ati scapat laughing*