anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Omul: Adam si Eva sau din maimute?

15 răspunsuri:
| Keyko a răspuns:

Dupa Biblie: Adam si Eva
dupa cercetatori: maimute

| conundrum a răspuns:

You idiot.vezi ca amesteci teoriile
1.omul a fost creeat de D-zeu primii fiind A si E
2.omul a evoluat din maimuta...doar ca vad ca mai sunt si maimute cu creierul un pic mai mic decat restul.

| MenInShadow a răspuns:

Dupa mine Adam si Eva.

| adelina19 a răspuns:

Cred in varianta reincarnarii

| JickRO a răspuns:

Dupa mataaaaaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adam=Om dezbracat

Eva=Femeie dezbracata.

| Inferno a răspuns (pentru Keyko):

Corectie:
Dupa Biblie:Adam si Eva
dupa cercetatorii ce sufera de o boala ce afecteaza lobul parietal : maimute

| GGL a răspuns:

Adam si o maimuta

| Inferno a răspuns:

Ce maimute? intrebarea este irelevanta.

| anonim5491 a răspuns:

Adam si Eva daca crezi in Dumnezeu

| Keyko a răspuns (pentru Inferno):

Da din puncul lor de vedere au dreptate
eu cred ca au dreptate
nu sunt ateu, dar gandeste te la mutatiile din ziua de azi. o mutatie minora la o maimuta din care mai tarziu a rezultat omul, nu ar fi exclusa

| Plolice a răspuns:

Dupa crestini:Adam si Eva Dupa atei, cercetatori:maimute

| Inferno a răspuns (pentru Keyko):

Nu asta am vrut sa spun. Catedra de Biologie nu sustine ca omul a evoluat din maimuta ci dintr-un stramoscomun. Veriga lipsa.

| Thunderstruck a răspuns:

Nu a zis nimeni ca omul vine din maimute, e chiar stupid.Omul, ca toate vietuitoarele de pe Pamant a evoluat, el evoluand dintr-un stramos comun cu cimpanzeul din zilele noastre.Lucrurile acestea au fost dovedite. Oricum povestea cu Adam si Eva e clar eronata, are foarte multe "gauri".In 7000 de ani nu are cum sa se ajunga la populatia actuala, daca Eva a fost creata din coasta lui Adam, trebuia sa existe doar o grupa sanguina.Organele pe care nu le folosim, de genul apendicelui, sau parul din zonele in care nu avem nevoie indica faptul ca omul nu a avut un creator.

| Rapplex a răspuns:

1. Genetica elimina varianta Adam si Eva 2. Nu ne tragem din maimute, ci avem stramos comun, adica o specie ce s-a desprins in 2 ramuri, maimutele de azi si oameni. (tind sa cred ca voi aveti coeficientul mai mic decat maimutele daca tot continuati sa ziceti acelasi lucru idiot: ne tragem din maimute? )