| Steregoi a întrebat:

Omul "de stiinta" a ajuns sa considere omul ca fiind o "formula chimica." Dar cand e pe patul de moarte sau ii moare un copil nu mai zice astfel. Ce puteti spune?

10 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

"Dar cand e pe patul de moarte sau ii moare un copil nu mai zice astfel." Dar ce spune?

| Steregoi explică (pentru Endoryus):

Spune "asta e" resemnandu-se. happy

| Romanul86 a răspuns:

Atunci când moare un om el devine cu adevărat o persoană pentru cei din jurul lui indiferent dacă a fost rău sau bun.

| Superior a răspuns:

In timpul vietii oamenii sunt ignoranti, vrand sa dovedeasca ca au dreptate, dar constientizeaza anumite lucruri abia pe patul de moarte. Sincer, n-am auzit vreo data un ateu care contesta existenta lui Dumnezeu sau a vietii de apoi sa zica macar "mi-as fi dorit sa existe", se retin de la aceasta fraza fix pentru a-si mentine orgoliul, dar acel orgoliu dispare cand ajung in pragul mortii.

| SG1995 a răspuns:

De unde știi asta, ai cunoscut ai atei în prag de moarte? Una pe alta chiar dacă un ateu în prag începe să creadă în Dumnezeu, nu-i face credința adevărată, ci dovedește doar instinctul de supraviețuire e puternic. Sau cum spunea House într-un episod:
"Faptul că eu am greșit nu dovedește că Dumnezeu există, ci doar că m-am înșela." Cu referire la un diagnostic dat de el.

| Superior a răspuns (pentru SG1995):

Lumea asta materialista ti-a furat mintile, draga Sebi...

| Steregoi explică (pentru Superior):

Pragul mortii e testul de foc. Atunci omul primeste verdictul de la Dumnezeu daca va fi readus la viata sau nu. In acele momente omul vorbeste exact ce are in inima fara prefacatorie.

| Steregoi explică (pentru Romanul86):

Pentru cateva clipe dupa care e dat uitarii. happy

| Steregoi explică (pentru SG1995):

Stiu din intuitie.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare