| ForJesus a întrebat:

Păcatul pe care-l practica omul il ridica mai sus de tot ce se numește Dumnezeu, atunci când faci păcat de fapt spui ca nu ai nevoie de Domnul Hristos ISUS. Dumnezeu are o singura problema cu universul si aceasta problema este PĂCATUL. Nici un om care încă practica păcat, nu este al Domnului HRISTOS SI nu va moștenii Împărăția Lui Dumnezeu.

Trecatorule ...crezi tu ca vei trece de judecata Lui Dumnezeu?

Crezi tu ca vei trece de dreptatea Lui Dumnezeu sfântă și dreapta?

Ioan 8:34 „Adevărat, adevărat vă spun", le-a răspuns Isus, „că oricine trăiește în păcat este rob al păcatului.

Romani 8:5 În adevăr, cei ce trăiesc după îndemnurile firii pamântești umblă după lucrurile firii pământești; pe când cei ce trăiesc după îndemnurile Duhului umblă după lucrurile Duhului.

6 Şi umblarea după lucrurile firii pământești este moarte, pe când umblarea după lucrurile Duhului este viață și pace.

7 Fiindcă umblarea după lucrurile firii pământești este vrăjmășie împotriva lui Dumnezeu, căci ea nu se supune Legii lui Dumnezeu şi nici nu poate să se supună.

Evrei 12:1 Şi noi, dar, fiindcă suntem înconjurați cu un nor așa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică şi păcatul care ne înfășoară aşa de lesne şi să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte.
2 Să ne uităm țintă la Căpetenia şi Desăvârșirea credinței noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a disprețuit rușinea, şi șade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.

Faptele apostolilor 20:20 Ştiţi că n-am ascuns nimic din ce vă era de folos şi nu m-am temut să vă propovăduiesc şi să vă învăţ înaintea norodului şi în case
21 şi să vestesc iudeilor şi grecilor pocăința față de Dumnezeu şi credința în Domnul nostru Isus Hristos.

Pocaiti-va caci vine vremea când ați vrea sa va pocăiți si sa renunțați la păcat si nu veți putea.
Evrei 4:1 Să luăm, dar, bine seama, că atâta vreme cât rămâne în picioare făgăduința intrării în odihna Lui, niciunul din voi să nu se pomenească venit prea târziu.

Evrei 3:15 câtă vreme se zice: „Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriți inimile, ca în ziua răzvrătirii."

2corinteni 6:2 Căci El zice: „La vremea potrivită, te-am ascultat; în ziua mântuirii, te-am ajutat. Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii."

Ori noi plătim pentru păcatele noastre ( romani 6:23), ori Hristos Isus Dumnezeul cel viu, alegeți
Iosua 24:14 Acum, temeţi-vă de Domnul şi slujiţi-I cu scumpătate şi credincioşie. Depărtați dumnezeii cărora le-au slujit părintii voștri dincolo de Râu şi în Egipt şi slujiți Domnului.

15 Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de Râu, sau dumnezeilor amoriţilor în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului."

16 Poporul a răspuns şi a zis: „Departe de noi gândul să părăsim pe Domnul şi să slujim altor dumnezei.

Daca e asa 2 cor 6:17 De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeți de ce este necurat, şi vă voi primi.

18 Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Domnul cel Atotputernic."

11 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Aşa,şi ce vrei de la noi? S-a terminat campania electorală. Fugi şi fă propagandă religioasă în altă parte.

| monstrulet a răspuns:

Asta e un loc mai potrivit pentru tine http://www.crestinortodox.ro/

| RAY a răspuns:

De ce faceti voi pacate daca stiti ca nu-i bine?

| ForJesus explică (pentru monstrulet):

Locul meu potrivit e acolo unde Domnul ma pune...

| ForJesus explică (pentru RAY):

Eu nu mai fac păcate de aprox 2 ani Slava Domnului care îmi da putere, dragoste, bucurie, liniște, înțelepciune și tot ce am nevoie!
O seara faina! happy

| RAY a răspuns (pentru ForJesus):

Nici unu?

| ForJesus explică (pentru RAY):

Nici unul cu voia, dar sunt și păcate pe care le fac și probabil nu le știu de acea ma pocăiesc în fiecare zi pentru ca păcatele pun un zid de despărțire intre noi și Dumnezeu!
Fug de aceste lucruri care ma pot desparți de Dumnezeu și caut neprihănirea, evlavia, credinţa, dragostea, răbdarea, blândețea.
Fugi de poftele tinereţii şi urmăreşte neprihănirea, credinţa, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată.
O seara faina! happy

| RAY a răspuns (pentru ForJesus):

Si acum faci pacate, asa te desparti de mine, citeste cap 5, 6, 7 intreaba-ma de sanatate

| monstrulet a răspuns (pentru ForJesus):

Domnul te-a pus pe TPU?

| ForJesus explică (pentru monstrulet):

De ce nu, unde sa ma pună acolo unde nu are nevoie de mine?
„Nu cei sănătoşi au trebuinţă de doctor, ci cei bolnavi. Eu am venit să chem la pocăinţă nu pe cei neprihăniţi, ci pe cei păcătoși."