| Pufuletica98 a întrebat:

Pai sa va povestesc.De fiecare data cand joc monopoli si dau cu zarul imi iese sapte de vreo cateva ori la rand.Sambata m-am dus sa dorm la o prietena si cand jucam monopoli si am dat cu zarul era sapte a nu stiu cata oare si eu am zis ca mi se pare ciudat ca imi iese mereu sapte si prietena mea a zis ca sapte este numarul lui Dumnezeu.Este adevarat? Dumnezeu vrea sa imi zica ceva?

14 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Tu chiar ai pus intrebarea asta intr un mod serios si nonironic?

| Inferno a răspuns:

Sapte chiar este numarul lui Dumnezeu, dar ce spui tu este o coincidenta.

| Pufuletica98 explică (pentru Inferno):

AHA! Ai scris numele lui Dumnezeu cu "d" mare deci un pic crezi in El sau e doar din respect pentru noi crestinii?

NOname
| NOname a răspuns:

Da, dragă, nu se preocupă de copiii din Africa şi cutremurele şi tsunami-urile din Japonia, dar are grijă de zarurile tale...

| Pufuletica98 explică (pentru NOname):

Misto esti userul anului! Felicitari!

| M25M a răspuns:

Tu glumesti? Ma asteptam la un vis, la o experienta mai putin explicabila, si tu vii cu zaruri de table sau monopoly?
Poate te ajuta sa castigi jocul.

| DyNo a răspuns:

Nu vrea ma sa-ti zica Dumnezeu nimic... ce ai vrea sa-ti zica? Sa joci Monopoly in continuare? Cifra 7 este considerata o cifra norocoasa, dar nu cifra divina. Nici o cifra, nu este divina cu adevarat. Cifrele ne poarta noroc sau ghinion, in functie de ce credem noi, daca tu crezi ca cifra 7 iti va purta noroc, vei avea noroc, daca crezi ca iti va purta ghinion, iti va purta ghinion, este vorba despre autosugestie.

| CryChristiAN a răspuns:

Am cautat mai multe despre cifra 7 si ia uitati cate exista : crearea lumii de catre Dumnezeu in 7 zile, 7 pacate capitale, 7 virtutii omenesti,''7 minuni ale lumii'', 7 etape de transformare a omului (de la embrion pana la batran) etc.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

rolling on the floor Dupa cum zice si JustTrollin, crezi ca sta sa-ti invarta tie zarurile? rolling on the floor Evident ca e doar o coincidenta.In cazinouri, la jocul zaruri parca, daca dai 7 ai castigat doar ca acolo e din 2 zaruri.Plange ca nu tia iesit faza in cazinou dar nu, nu are nici o legatura una cu alta, Doamne rolling on the floor

| NoShit a răspuns:

Poate vrea să joace monopoly cu tine.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Dumnezeu daca vrea ceva ne arata insa nu asa prin aceste lucruri, care pot fi concidente sau chiar inchipuiri omenesti spre cai gresite, iar diavolu poate influenta si mai mult pe oamenii mai creduli.

| Justrollin a răspuns:

Altceva nu avea de facut dumniezo decat sa-ti invarta tie zarurile sa dai 7, deci da, in concluzie, dumnezeu sta sa se uite la InNominePatrisEtFiliiEtSpiritusSanctiAmen cum joaca monopoly, nu stiam eu de ce crapa aia prin africa de foame si sete.Amin

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Justrollin):

Am ras cu pofta la coment.Mai ales la faza cu invartitu laughing

| ven0m a răspuns:

rolling on the floor e omnipotent dar iti da semnale prin zaruri rolling on the floor