Tu glumesti? Ma asteptam la un vis, la o experienta mai putin explicabila, si tu vii cu zaruri de table sau monopoly?
Poate te ajuta sa castigi jocul.
Altceva nu avea de facut dumniezo decat sa-ti invarta tie zarurile sa dai 7, deci da, in concluzie, dumnezeu sta sa se uite la InNominePatrisEtFiliiEtSpiritusSanctiAmen cum joaca monopoly, nu stiam eu de ce crapa aia prin africa de foame si sete.Amin
Nu vrea ma sa-ti zica Dumnezeu nimic... ce ai vrea sa-ti zica? Sa joci Monopoly in continuare? Cifra 7 este considerata o cifra norocoasa, dar nu cifra divina. Nici o cifra, nu este divina cu adevarat. Cifrele ne poarta noroc sau ghinion, in functie de ce credem noi, daca tu crezi ca cifra 7 iti va purta noroc, vei avea noroc, daca crezi ca iti va purta ghinion, iti va purta ghinion, este vorba despre autosugestie.
Am cautat mai multe despre cifra 7 si ia uitati cate exista : crearea lumii de catre Dumnezeu in 7 zile, 7 pacate capitale, 7 virtutii omenesti,''7 minuni ale lumii'', 7 etape de transformare a omului (de la embrion pana la batran) etc.
Dumnezeu daca vrea ceva ne arata insa nu asa prin aceste lucruri, care pot fi concidente sau chiar inchipuiri omenesti spre cai gresite, iar diavolu poate influenta si mai mult pe oamenii mai creduli.
Da, dragă, nu se preocupă de copiii din Africa şi cutremurele şi tsunami-urile din Japonia, dar are grijă de zarurile tale...
AHA! Ai scris numele lui Dumnezeu cu "d" mare deci un pic crezi in El sau e doar din respect pentru noi crestinii?
Am ras cu pofta la coment.Mai ales la faza cu invartitu
Dupa cum zice si JustTrollin, crezi ca sta sa-ti invarta tie zarurile? Evident ca e doar o coincidenta.In cazinouri, la jocul zaruri parca, daca dai 7 ai castigat doar ca acolo e din 2 zaruri.Plange ca nu tia iesit faza in cazinou dar nu, nu are nici o legatura una cu alta, Doamne