| dragos38 a întrebat:

Papa Francisc a propus unirea tuturor bisericilor,oare de ce? a simtit cumva ca, pierde pamant de sub picioare, daca nu o sa existe o singura biserica si o singura idee? cate religii atatia dumnezi? se pare ca nu mai merge.

39 răspunsuri:
| dragos38 explică (pentru danut):

Interpretarea pe care mi-ai dat-o este simplista, la mintea oricarui cocos, fara sa aiba acea bruma de intelepciune laughing))))

Dumnezeu nu ascunde sau cosmetizeaza adevarul, woawwww sa intelegi cat de decazuta este natura umana.Nu trebuie sa citesc biblia pentru a-mi da seama ca nu traim intr-o lume ideala. :)))))

Sfantul autor, a spus ca Lot, care nu cazuse in pacatul concetatenilor, a fost salvat de la pieire, ca si ficele lui -fecioare.Dar in acelasi timp autorul asta sfant ne da exemple de virtute pe care le ofera aceasta sfanta familie.Se pare ca sub ocrotirea sfantului autor pana si incestul era un obicei patriarhal foarte logic si obijnuit.Si dupa aventura ficelor cu tacs-o, care a fost salvat de ehova(se pare ca zeului iehova i plac persoanele cu probleme psihice)Fiica cea mare a nascut un bebe si i-a pus numele Moab, acesta este parintele moabatiilor de astazi.Iar fiica cea mica a nascut pe Amon(zeul suprem al tibetanilor in mitologia egipteana) si este parintele amonitilor de astazi.Auzi domnul intelept laughingla textul acela pe care ti l-am dat cu Lot si ficele(fufele) sale, ma asteptam sa critici putin textul,daca ai fi avut putina logica si o bruma de intelepciune. dar se pare ca nu ti-ai dat seama de lipsa de logica care este prezenta acolo in acel text. Deci persoana care a scris acest text(vreun mistic) dupa propria lui imaginatie cred ca, inainte de a se apuca de scris a dat ceva pe gat,cum poti sa accepti tu sau logica ta, acel text fara sa-ti pui intrebarea, cum dracu a intretinut relatii sexuale ficele cele doua, cu tacs-o fara sa-l deranjeze,fara sa fi bagat de seama ''nici cand au venit,nici cand au plecat,e foarte greu sa posezi o femeie,in special o fecioara,fara sa-ti dai seama laughing
basme de adormit copii, din astia ca tine, stii ce, eu nu te vad nici macar cu un miligram de bruma de intelepciune asa cum pretinzi tu, ci un simplu indoctrinat religios.Intre un narcoman si un intoxicat religios nu este nici o diferenta,Ca atare stiintele(cunoastere prin folosirea logicii,rationamentului)ne recomanda sa tratam religiosii ca pe orice alt tip de drogati,deoarece majoritatea sunt total insensibili la argumente rationale,Creierul lor este plin de fiinte minunate (satana si armatata lui de dracusori ) nu prea ai aprofundat biblia destul de bine, mai insista, mai insista. Dar vezi totusi sa nu o iei razna, caci au mai fost cazuri reale, cand unele persoane care au studiat in profunzime basmele din biblie au loat-o razna. laughing)

Cei ce ''vor adopta ideea de ecumenism lansata de papa se vor ''alia'' intr-o alianta ce il recunosc pe PAPA drept conducator al bisericii mondiale si reprezentant al lui Dumnezeu(yehova)pe pamant.
Nu dau nimic pe ceea ce a spus unul care-l reprezinta pe SATANA, HA, pai hotarastete amice papa este alesul lui Yehova pe pamant sau reprezentantul SATANEI, ala care sta in opozitie.aha sa inteleg ca papa benedict al 16-lea daca, si-a spus parerea lui despre apocalipsa, ca fiind de 2 bani, l-ai catalogat drept satanist. daca nu si-ar fi spus parerea despre apocalipsa-ce ai fi zis, el, este alesul lui YEHOVA -se impineste profetia de mii de ani -a unor profeti-bla, bla, bla laughing

| danut a răspuns (pentru dragos38):

Simplu si clar, religia nu e filozofie. Pentru filozofie schimbi rubrica.

Asa este dar fara Biblie nu ai o solutie pozitiva.

Repet si iar repet, nu ma pun la "mintea" inteleptilor evrei si nici catolici, fiecare pe "felia" lui, fiecare cu intelegerea lui, intelegerea mea corespunde ideii de a folosi DOAR Biblia pentru intelegerea ei si nu folosesc trairi ezoterice sau exotice a nu stiu cui popa, papa, calugar sau preot shaolin.

Sti care este problema, degeaba "comentez" eu textul, tu ai "drumul" tau iar eu nu am timp sa bat apa in piua cu tine doar de amorul discutilor. Cand voi vedea o anumita "evolutie" in ceea ce te priveste poate vom comenta si anumite texte Biblice.

Dragule, faci comentari Biblice fara sa cunosti ceea ce stiu si au descoperit CATOLICI de mai bine de 14 secole? Faci comentari Biblice fara sa fi citit Biblia? Eu nu am spus nimic de la mine ci ceea ce au spus credinciosii catolici si Biblia.