| Nefroni a întrebat:

Pe ce isi bazeaza ateii necredinta in Dumnezeu?

41 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Pe dorința puternică de a nu exista nimeni care să fie îndreptățit să le ceară vrodată socotelaă pentru viața lor.

| RAY a răspuns (pentru ania):

Adică atei sunt imorali iar creștini sfinți?

| ania a răspuns (pentru RAY):

Nu dar creștinii se smeresc și recunosc ca au nevoie de iertarea Creatorului. Ateul soune :și dacă m-am rătăcit nu îmi pasa. Creștinul soune:m-am rătăcit, am nevoie de Tine!

| RAY a răspuns (pentru ania):

Minți,creștini sunt cu numele, credeți din interes în Dumnezeu că vreți in rai iar Dumnezeu urăște ipocrizia, nu vad rostul minciunilor, nu va smeriți

| RAY a răspuns:

Tu pe ce iti basezi necredinta in zeus?

| Nefroni explică (pentru RAY):

Raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare? laughing

| RAY a răspuns (pentru Nefroni):

Raspunde

Eu te-am intrebat primul. Putin respect.

Nu ma lua cu de astea, tu de ce nu crezi in zeus?

Daca tu refuzi sa raspunzi la intrebarea mea atunci eu de ce ar trebui sa raspund la a ta? laughing)

Omule e acelasi raspuns, de ce nu crezi in zeus

Eu nu cred in Zeus pentru ca multe caracteristici umane.
Dar cine spune ca Dumnezeu trebuie sa aiba caracteristici umane?

Dar cine spune ca Dumnezeu trebuie sa aiba caracteristici umane?

da chiar cine spune ca trebuie sa aiba sau sa nu aiba, iahve a fost si nervos, dezamagit, razboinic, avea si regrete, era si razbunator si iisus era

| Drake21 a răspuns (pentru RAY):

Dacii credeau in viata dupa moarte de pe atunci, tot nu inteleg daca suntem veri cu bulgari ei asa spun dupa istoria Tracica

| FreddieM a răspuns (pentru Nefroni):

T-ia răspuns în mod inteligent.
Cheers

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe simpla logica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe faptul că necredința nu are nevoie de o bază. Credința are nevoie, iar această bază nu există.

| Drake21 a răspuns (pentru sadrian46):

Au fost atatea minuni si tot nu crezi, Da vrei sa il vezi personal pe regele acestei lumi ca sa incepi sa crezi sau cum rolling on the floor ca nu e avantajos sau poate fi dar calea duce spre nicaieri

| sadrian46 a răspuns (pentru Drake21):

Au fost atatea minuni. Ce este o minune? Un eceniment deosebit pe care îl pui în seama supranaturalui. Apoi spui. Există minuni. Deci există Dumnezeu. Așa că nu cred.
ca nu e avantajos. Aha, avantajos. Faci bișniță cu Dumnezeu.
poate fi, dar calea duce spre nicaieri. Poate fi. Dar de la nimic, căci Dumnezeu din teoriile tale e nimic, sigur la nicăieri ajungi. Succesuri și o zi bună.

Stăpânitorul acestei lumi este numit diavolul în Sfânta Scriptură. Dar ce stăpânește el dacă noi știm că Dumnezeu este Cel care le stăpânește pe toate?!

În Efeseni 2.2, Diavolul este numit și „domnul puterii văzduhului". În Ioan 12.31, el este „stăpânitorul lumii acesteia"

Bine cu o palarie si mantie neagra si ochii rosii

Fără diavolul, la Isus și Doamne Doamne, le lipsește obiectul muncii.

Dacă noi știm. De unde știm? Din auzite. Aha!

| anonimg a răspuns:

Pe faptul că ei nu au văzut pe Dumnezeu.
Ei nu acceptă faptul că Dumnezeu nu poate fi văzut fizic, ci doar prin credință. Ei merg prin vedere, nu prin credință.
Pe când creștinul merge prin credință, nu prin vedere. Pentru că Dumnezeu poate fi cunoscut numai prin credință, prin acea măsură de credință pe care Dumnezeu a dat-o tuturor oamenilor.
Nefolosită, credința aceasta dispare.

| Holiday a răspuns:

Cel mai adesea pe Biblie. Desi, nu e nici macar necesar sa citesti Biblia ca sa iti dai seama ca misticismul, inclusiv cel crestin, e un bullshit. Daca ar fi necesar, ar trebui sa citesti toate povestile mistice care exista ca sa tragi o concluzie, ceea ce evident, nu e cazul. Lucru cu care esti tu de acord. Sunt convins ca nici tu nu le-ai citit pe majoritatea, dar stii sigur ca sunt prostii. De fapt diferenta dintre un mistic si un ateu nu e asa mare. Ateul doar considera o poveste in plus fata de mistic, ca fiind o tampenie.

| Nefroni explică (pentru Holiday):

Doar citind Biblia ajungi la concluzia ca toate textele sacre sunt identice?
Nu pare sa aiba prea mult sens. laughing
Daca ti-a scapat un papirus din care rezulta clar ca a fost scris de Dumnezeu?
Sau daca Dumnezeu nu s-a obosit niciodata sa scrie o carte? laughing

| Holiday a răspuns (pentru Nefroni):

"Doar citind Biblia ajungi la concluzia ca toate textele sacre sunt identice?"

N-ai inteles nimic. Nici nu ma mira.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Holiday):

"Desi, nu e nici macar necesar sa citesti Biblia ca sa iti dai seama ca misticismul, inclusiv cel crestin, e un bullshit."
Și care este argumentul tău pentru asta?

| Drake21 a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Nu cunoaste el marele secrete csfrolling on the floor, pe iisus la incercat, la solomon o spus nu te bucura pentru ce primesti, am sa scriu eu o carte : secretele lumii invizibile

| Drake21 a răspuns (pentru Nefroni):

Adevarul e ca oamenii alesi sau m ai evoluati vorbeau direct cu Dmz pe atunci, bine exista posibilitate sa nu se fi scris chiar totul corect in biblie dar vorbele sunt de la oamenii alesi

| EestiSodalane a răspuns:

Frustrare

| Drake21 a răspuns:

Astia nici pe crowley nu il cred care o fost cel m ai mare satanist si o spus ca exista si Diavol si Dumnezeu, dapai sa creada in Dumnezeu, asta o facut multi muzicieni faimosi, avea puteri de teleportare si levitare

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Trebuie sa fii nebun sa spui ca nu exista atat lumina cat si intunericul

Un fel de yin si yang

Crowley ii trimitea acasa pe astia care nu erau cu totul intuneric, sunt multe persoane care declara ca nu se m ai pot intoarce dupa intelegerea cu crowley, ai vazut care vedete muzicale o facutrolling on the floor)))))

Cica sunt urmariti de ceva invisibil ca asta M, Jackson care in ultimi ani sa razvratit si canta cum vroia sa iasa din intuneric si se batea cu oameni invizibili

Oamenii invisibili pot fi personalitatile lui, de ce acoperea si el un ochi o vazut monstrul sau cum

| pufulescu0o a răspuns:

Sigur ai vazut o intrebare de genul acesta pe aici si ar fi trebuit sa iti dai seama. Isi bazeaza necredinta pe un sofism, anume acela al explicatiei complete, anume ei cer dovezi complete si concrete despre Dumnezeu, de preferat si o poza cu el si CV ul lui de Zeu, bineinteles cu referinte si scrisori de recomandare de la supuşii anteriori.

| RAY a răspuns (pentru pufulescu0o):

Logic că cerem dovezi, nici voi nu credeți în alți zei

| Turbo223 a răspuns:

Nu neg existenta unui creator doar ca cu siguranta nu este cel inventat de oameni acum sute de ani. Daca exista este probabil ceva ce nu ne putem imagina