In afara de asta nu cred ca au prea mult :
http://www.youtube.com/watch?v=9JDzlhW3XTM
1 daca dispare cunostinta esti mort fara sa mori
2deci cea ce esti este acolo in creier deci fara creier cum poti exista?
3 daca isi pierzi memoria de 5 ori cum vei vi judecat, sau cei care au personalitati multiple?
4 lipsa doveziilor, nu exista nici macar o singura dovada care sa dovedeasca asta
5 viata de dupa e doar o dorinta umana care i confera confort pshiologic
6 ar fi ridicol sa dovedesc ca nu exista nici cum ai rational
7 nimeni nu a inviat vreodata ma refer istoric nu basme
8 fiecare se minte cum vrea eu nu pot trai in minciuna, daca moartea nu exista viata nu are sens, scop, nu vad viata fara moarte, moartea e lipsa suferintei, dorintelor buddha
Nu există viață de apoi.
Omu se naște apoi când moare, moare definitiv!
Nu există viață veșnică... dacă ar fi existat pentru majoritatea oameniilor ar fi fost un chin groznic.
Pe faptul ca daca iti dau anumite substante (hormoni, sa zicem, oxitocina e preferata mea), o sa ti se schimbe "sufletul", la fel in cazul in care pici de pe casa in cap si daca traiesti e posibil sa fii alt om. Viata de apoi presupune existenta sufletului, iar sufletul e independent de creier, ceea ce din cazurile de mai sus rezulta ca nu e.
Pe lipsa dovezilor pentru asa ceva. Nu ai auzit ca suntem maimute? Tu pe ce te bazezi cand crezi in viata de apoi?
Sunt religii in care oamenii nu cred in viata de apoi. (Nu sunt o persoana in cauza.) Stiu pe cineva care avea o astfel de religie si-mi explica ce crede ea. Spunea ca omul a fost facut din pamant si in pamant ajunge, are doar o viata (cea de pe Pamant), tot ce urmeaza dupa moarte este "somnul". Cand corpul moare, moare si sufletul. Asa gandeste ea si multe alte persoane de aceeasi religie.
Raspuns simplu! Pe nimica ))) Deci eu tot suunt de parerea ca Dumnezeu e o afacere in zilele noastre iar dupa duca sufletului. trupul ajunge in pamant mincat de ganganii ci nu in ceruri nu stiu mai unde...
Iar eu fiind asa "mai necredincioasa " Nu ma bazez pe nimeni, stiu ca sunt doar eu si nimeni niciodata nu o sami ofere nimica gratis si nu o sa cada nimic din ceruri... In viata se spune ca daca nu ai o baza in cineva esti pierdut... Nici cu asta nu sint de acord. baza e in tine!
LoveÈℓa întreabă:
djalexandrual întreabă:
Annais întreabă: