anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe ce va bazati cei care nu credeti in viata de apoi?

14 răspunsuri:
| Caty9977 a răspuns:

Raspuns simplu! Pe nimica ))) Deci eu tot suunt de parerea ca Dumnezeu e o afacere in zilele noastre iar dupa duca sufletului. trupul ajunge in pamant mincat de ganganii ci nu in ceruri nu stiu mai unde...
Iar eu fiind asa "mai necredincioasa " Nu ma bazez pe nimeni, stiu ca sunt doar eu si nimeni niciodata nu o sami ofere nimica gratis si nu o sa cada nimic din ceruri... In viata se spune ca daca nu ai o baza in cineva esti pierdut... Nici cu asta nu sint de acord. baza e in tine!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cei maimulti pe comoditatea de a nu crede in ceva

| Filip23 a răspuns:

In afara de asta nu cred ca au prea mult :
http://www.youtube.com/watch?v=9JDzlhW3XTM

| Mădă0611 a răspuns:

Pe faptul ca daca iti dau anumite substante (hormoni, sa zicem, oxitocina e preferata mea), o sa ti se schimbe "sufletul", la fel in cazul in care pici de pe casa in cap si daca traiesti e posibil sa fii alt om. Viata de apoi presupune existenta sufletului, iar sufletul e independent de creier, ceea ce din cazurile de mai sus rezulta ca nu e.

| sublime89 a răspuns:

Pe lipsa dovezilor pentru asa ceva. Nu ai auzit ca suntem maimute? Tu pe ce te bazezi cand crezi in viata de apoi?

| RAY a răspuns:

1 daca dispare cunostinta esti mort fara sa mori
2deci cea ce esti este acolo in creier deci fara creier cum poti exista?
3 daca isi pierzi memoria de 5 ori cum vei vi judecat, sau cei care au personalitati multiple?
4 lipsa doveziilor, nu exista nici macar o singura dovada care sa dovedeasca asta
5 viata de dupa e doar o dorinta umana care i confera confort pshiologic
6 ar fi ridicol sa dovedesc ca nu exista nici cum ai rational
7 nimeni nu a inviat vreodata ma refer istoric nu basme
8 fiecare se minte cum vrea eu nu pot trai in minciuna, daca moartea nu exista viata nu are sens, scop, nu vad viata fara moarte, moartea e lipsa suferintei, dorintelor buddha

| RAY a răspuns (pentru sublime89):

Nu-i spune maimute ca va incepe, cimpanzeu de ce, nu evolueaza in soramea sa o duc in jungla? avem stramos cu maimute primate, nu maimute moderne

Nu m-am exprimat bine in fine sti tu

| sublime89 a răspuns (pentru RAY):

laughing

Daca evolueaza invers soarca in goria i fac statuie lui darwin de fapt dau un milion de dolari cine imi demonstreaza asta

| New16 a răspuns:

Sunt religii in care oamenii nu cred in viata de apoi. (Nu sunt o persoana in cauza.) Stiu pe cineva care avea o astfel de religie si-mi explica ce crede ea. Spunea ca omul a fost facut din pamant si in pamant ajunge, are doar o viata (cea de pe Pamant), tot ce urmeaza dupa moarte este "somnul". Cand corpul moare, moare si sufletul. Asa gandeste ea si multe alte persoane de aceeasi religie.

| Unstopable a răspuns:

Pe viata dinainte

| mODIN a răspuns:

Pe inexistenta lui Dumnezeu.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu există viață de apoi.
Omu se naște apoi când moare, moare definitiv!
Nu există viață veșnică... dacă ar fi existat pentru majoritatea oameniilor ar fi fost un chin groznic.