Concluzia esti bata la metafore daca iti trimit un text sa-mi indentifici metaforele sunt sigur ca nu treci de nota 1 si ala din oficiu/pune mana si invata anatomia, fizica, geografie ramuri ale stiintei daca vrei sa te descurci in viitor altfel o sa traiesti ca aia de acum 2000 de ani.
Într-adevăr. Ca o completare:
- http://i.imgur.com/PvsEPik.jpg
- http://i.imgur.com/bt99Vo0.jpg
- http://i.imgur.com/chmeXPo.png
- http://i.imgur.com/GHS9wF1.png
- http://i.imgur.com/EziR3wK.png
Ciresele de pe tort:
http://i.imgur.com/GDlA0.jpg
http://i.imgur.com/qe8nj.jpg (pentru cine nu intelege ce si cum, confortul psihic face ca oamenii sa nege ceea ce vad ca exista,"sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." - Friedrich Nietzsche)
Eu unu in amindoua eu am gasit dozevi si ca fapte din biblie sunt reale dar cum sa mai spun ca stiinta mereu divedeste afirmati
"With great power comes great responsability." - Ben Parker
"Stiinta" nu a creat nimic. Oamenii s-au folosit de stiinta pentru a distruge.
Pe amandoua gagiule.amandoua sant bune.dar nu amandoua zidesc decat in masura in care stii sa pui caramizile si liantul.adica sufletul are o casa, trupul.sta bine in el fiindca sufletului nu-i este foame sete, frig si altele.deci stiinta i ajuta pi om sa -si faca o casa, sa-si traga ternet, sa-si faca fantana in batatura, si sa cultive oarece pe camp.si uiteasa omul noastru cu suflet in el devine om de cultura.iar cand omul in ceia ce face stiintific, mai pune si suflet, deja se cheama arta si desavarsire.intalegi mai raulinio? de aia sant savanti credinciosi, si credinciosi savanti.in schimb sa ne fereasca bunul Dumnezeu de oamenii de stiinta,nestiinta,care doar isi dau cu presupusul asupra a ceva,iar prostii pun botul ca nu se vada cat is de prosti.ei raulinio aia spun asa; hai sa spunem ca ceva e asa,si toti vor spune ca noi fiindca sant prosti dai naibii, noi le luam banii titlurile onorifice, catedrele de invatamant, si pana s-or dumiri ei ca nu e asa cum zicem noi eheeee, noi santem dusi.
„Istoria stelei ipotetice", datează din 1984. Atunci paleontologii David Raup şi Jack Sepkoski din Chicago au publicat o lucrare în care afirmă că în ultimii 250 de milioane de ani, viaţa de pe Pământ s-a confruntat cu dispariţia totală, într-un ciclu care se repetă la 26 de milioane de ani. Cercetătorii au ajuns la concluzia că motivul acestor dispariţii nu trebuie căutat pe Terra, iar atunci la dezlegarea misterului s-au alăturat astronomii. Astronomii au sugerat drept cauze pentru aceste catastrofe impactul cu comete.
Se crede despre Nemesis că ar gravita în jurul Soarelui, la o distanţă de 25.000 de ori mai mare decât cea dintre Soare şi Terra. Rotindu-se prin galaxie, puterea sa gravitaţională atrage corpuri îngheţate din Norul Oort. Este vorba de un nor de comete, despre care se crede că există la o distanţă de aproape un an lumină faţă de Soare. Dacă Soarele nostru a făcut parte dintr-un sistem binar în care două stele conectate gravitaţional orbitau în jurul unui centru comun de masă, această interacţiune ar putea perturba Norul lui Oort, trimiţând, în mod periodic, comete către Pământ. „Deocamdată nimeni nu a demonstrat cu certitudine că steaua morţii există sau nu există", mai spun unii dintre specialişti.
deci sa-mi fie cu iertare,dar oamenii de stiinta CRED, AU ajuns la concluzia, nimenu nu a demonstrat ca exista ori nu exista, ar putea perturba, se crde ca! referitor la raspunsul meu aceasta e oo completare la ce am scris despre oamenii de stiinta -nestiinta.
Ai dreptate, insa tot timpul stiinta va fi o unealta ce va fi folosita de oamenii puternici, pentru anumite scopuri (putere, supunere, bani, etc)
Orice unealta puternica poate fi folosita de oameni pentru a-si atinge scopurile.
Se vede ca nu sunteti obisnuit cu citatul sorgintei si alte "formalitati necesare" ca aceasta.
Imi pare si mai rau sa marturisesc ca intregul citat, oricat de elocvent ar fi, nu-mi invedereaza absolut nimic si chiar sunt gata sa-l declar irelevant.
Daca este postat doar pentru a demonstra ca si oamenii de stiinta "cred", atunci verbul a crede nu este folosit decat pentru a expune ipoteza posibila pe care specialistii o considera cea mai valabila. Ma intelegeti, in limbajul popular a crede este folosit destul de frecvent.
Stiinta este descoperirea fenomenelor naturale, oamenii pot gresi dar natura nu greseste,baza mea este natura insati prin tot cea ce exista, religia este o nervoza a copilariei noastre un lucru de care neam agatat si nu ne putem rupe pentru ca multi vor sa nu ne rupem, manipulare in masa, imbogatirea preotilor, prostirea oamenilor etc
Varza.
Neurologia/medicina e stiinta, psihologia e stiinta (pentru unii e pseudostiinta), eh, asa e cu crestinii, pentru ei stiinta e doar armanent, biNg-bang si "teoria evolutiei".
"Știința (din lat. scientia = cunoaștere) se poate referi la:
Investigarea sau studiul naturii prin observație și raționament
Suma tuturor cunoștințelor acumulate în urma acestei cercetări." Wiki, eu nici nu am avut nevoie sa citesc pentru a sti ce e.
Tocmai ai zis ce si cum, "oamenii puternici, care au bani sponsorizeaza experimentele oamenilor de stiinta", dar nu (doar) asta inseamna stiinta, ci ce ziceam eu, cum altfel ar fi putut crea/folosi ceva daca nu observau si gandeau? Dooh. Cu un creion poti omori un om, cel care l-a inventat era rau? In sensul asta l-a inventat? (intrebari retorice) App, ala nu e scop, e dorinta.
Pe stiinta clar! vine cu multe argumente si pe baza stiintei ``supravietuim`` in zilele de astazi
Pisicutaaaa întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: