Ai facut gresit cand ai renuntat la credinta ta, cand ai renuntat la Dumnezeu!
Din fericire in cazul tau binele a invins raul si te-a intors pe calea cea buna!
Nu ma mir ca in liceu ai devenit ateu, se pare ca acum asta e la moda... dar nu uita fara Dumnezeu era mai bine daca nu te nasteai!
Nu asculta tot ce zic ateii! Prin ei vorbeste satana si te incearca, daca esti slaba te va cuceri! Fii tare in credinta ta si nu renunta la Dumnezeu niciodata oricat de mult te-ar incerca viata! O zi frumoasa!
Scrierile religioase sunt povesti primitive, puerile, absurde, fara sens create de oameni pentru care a minti, a prosti si a insela alti oameni e ceva firesc. Dumnezeu e un personaj inexistent de poveste a carui putere, intelepciune si iubire pentru om se materializeaza prin faptul ca e invizibil si lasa oamenii pe care ii iubeste in intunericul nestiintei si primitivismului, sa moara de foame, de frig, de boli, in accidente si in razboaie. Prin urmare nu se poate pretinde corectitudine, dreptate si adevar de la niste scrieri religioase dogmatice. Credinta vine din nestiinta. Cine citeste povestile religioase si isi foloseste ratiunea vede ca nu au nici o treaba cu realitatea si cu adevarul.
Exemplu de "adevar" religios https://prnt.sc/10n232j
Asta nu esti tu, asta e de fapt Satana care vorbeste prin tine )) )
Exemplu de definitie intr-o imagine:
https://prnt.sc/10p36rj
Daca ii vorbesti tu lui Dumnezeu, esti credincios, daca iti vorbeste el inapoi, esti schizofrenic
Consider acest argument foarte bun. Vreau să-ți dau dreptate insa ma gandesc mereu oare de ce am visat acel vis? De fel sunt o persoana rațională insa chiar sunt confuză in momentul de viata. Si crede-ma chiar mi-am pus si eu de multe ori întrebarea de ce e atâta necaz in lume daca exista Dumnezeu iar mai apoi m-am gândit la faptul că raul asta e generat de diavol. Mai apoi m-am întrebat cum de unii credincioși pe care îi cunosc au numai necazuri in viata si unii atei pe care îi cunosc au vieți normale. Suntem influențați din toate părțile și nici noi nu stim ce e mai bine, ce ar trebui să credem si nici nu se vrea sa stim prea multe din pacate.
Nu.
Crestinismul este singura cale spre viata vesnica.
Pentru mai multe detalii accesati www.jw.org.
Daca esti ateu,nu te duce sa dai cu pietre in biserica,daca esti credincios convins, traieste viata dupa spusele lui Hristos, prin fapte, nu e nevoie sa porti vreun jihad cu oameni de alta credinta ca te-a ales pe tine Dumnezeu.
Oare nu stiati ca Dumnezeu se uita la suflet, nu la convingeri politice si religioase?
@Meme10Memu Adevărat! Respect ca ajuți oamenii pe TPU, as vrea totuși sa atrag atenția asupra învățăturile martorilor Lui Iehova...Care sunt periculoase, cea mai periculoasa este ca martorii Lui Iehova nu recunosc Dumnezeirea Domnului Isus Hristos...Eu nu te atrag asupra unei dominațiuni, dar as vrea sa te uiți la acest video și sa mai te gândești la învățăturile lor: https://youtu.be/co5l4DAAyhg
Visele sunt generate de activitatea si de preocuparile pe care le avem. Daca l-ai visat pe IIsus inseamna ca acest personaj a facut parte din activitatea cotidiana. Visele care nu au corespondent in realitate raman doar vise si nu pot constitui un motiv suficient sa determine un om rational sa accepte ca fiind reale niste povesti religioase absurde si puerile. Se poate crede in ceva plauzibil, dar a crede in povesti create pentru prostirea naivilor si care se verifica practic secunda de secunda ca sunt false e o dovada de credulitate, de naivitate si de negare a realitatii.
Suntem oameni si gresim conteaza sa aflii ce vrea Dumnezeu de la tine, se spune ca are cu fiecare o lucrare. Oricum ne iubeste altfel nici din pat nu ne am ridica, sa mergeti la un camin de batrani si vedeti.
anabelisa întreabă:
DeProfundis99 întreabă: