| RAY a întrebat:

Pe langa credinta ta in dumnezeu mai ai si alte credinte?
Gen a crede in fantome,varcolaci,vampiri ca exista,spiritism,astrologie,conspirati,ozn, a crede in destin, sunt persoane non religioase aici care sa creada in asa ceva?

Un Sondaj Harris din 2013 a constatat că aproximativ 42% cred în fantome, 64% în supraviețuirea sufletului după moarte, 68% în ceruri și 74% în Dumnezeu.

9 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Mai, am ajuns la concluzia ca daca nu exista Dumnezeu, nu exista nici restul prostiilor mentionate.
"Atat timp cat nu il poti vedea, nu poti crede ca intr-adevar a exista, exista si inca va mai exista" ar spune cineva.

| Donsavas a răspuns:

Or fi exactat si specii umanoide de genul varcolacilor sau vampirilor. Acum nu. Fantomele sunt închipuiri ale minții sau suflete ce se afla in alta dimensiune,asta in filme.
Extratereștrii Da, pot exista, la cate creaturi animalice sunt pe pământ...cel mai probabil, spațiul fiind infinit, se mai gasesc. Nu stiu ce sa ti zic de...destin. in conspirații nu prea mai cred dar este posibil sa fie reale.

| Steregoi a răspuns:

Omul nu vede tot. Exista demoni care pot crea iluzii optice sub forma de fantome, varcolaci, ozn-uri, persoane decedate, si alte aratari precum si efecte sonore.

| BlackOldSun a răspuns (pentru Steregoi):

Bine zici nea Strigoi...esti moroi?winking

| Holiday a răspuns (pentru Steregoi):

Nu e bre nici un demon, ca si in cazul credintei in spiridusi care e o dereglare a mintii, la fel si impresia ca vezi/auzi diverse alte trasnai de astea enumerate de tine e strans legata de afectiuni psihice mai mult sau mai putin grave.

| iurii75 a răspuns:

Nu. Nimic din ce ai enumerat

| Steregoi a răspuns (pentru Holiday):

N-am văzut n-am auzit dar cred ca exista.

| RAY explică (pentru Steregoi):

N-am văzut n-am auzit dar cred ca exista
in sfarsit recunosti si tu ceva, asta te defineste

| Steregoi a răspuns (pentru RAY):

Credinta e o certitudine. Necredinta sau credinta falsa e o eroare si o nefolosire a capacitatilor deductive si rationale.