Parintele asculta si canta muzica psaltica si nu prostiile de care ai spus...
E suficient acest lucru.
Pai pot dovedi ca nu asculta Gorgoroth.
Avand in vedere ca parintele Harsenie Hoca a decedat in anul 1989 si trupa Gorgoroth s-a infiintat in 1992, nu avea cum sa o asculte pentru ca nu exista pe vremea lui.
Cat despre mayhem, poate mere sa o fi ascultat, pentru ca formatia a fost infiintata in 1984, deci a trait perioada.
:))
Gaia, i-a d-aci:http://www.youtube.com/watch?v=z8VIhIIq-kk&feature=kp si lasa-l pe Harsenie sa se hodihneasca supt pamant.(nu in pace)
Pai stai asa... un calugar din viitor s-a dus in trecut ca sa-i arate ce muzica exista si alte chestii de genul acesta iar conditia a fost sa pastreze secreta acea vizita. Eu stiu despre acea vizita deoarece acel calator in timp mi-a zis.
Ia-o p-asta
Pai da, dar Harsenie Hoca avea psaltiri de cantat si incantat lui Dumnezau. Daca dadea de Gorgoroth, se caca pe el de frica si murea inainte de '89.Sau poate si de asta a murit?
In loc sa faci si tu cum a facut deaad, sa cauti informatii si sa oferi detalii calumea legate de ce am cerut, tu ai inceput cu "nu prostiile de care ai spus".
Intrebarea asta este slaba si este postata intentionat asa DAR am reusit sa scot la iveala acest mic dar important detaliu legat de tine. Si ca tine, mai sunt multi altii.
Cu un simplu search pe guagal puteai sa gasesti informatiile pe care le-a dat Deaad si puteai spune ce a zis el. Sigur, te-ai fi blocat la partea cu acel calator din viitor dar e irelevant.
Vezi de ce e important sa te documentezi inainte sa lasi un raspuns? Ai demonstrat iar ca nu esti pregatit.
Argumentul tau pica mai ales daca il bag pe nenea din viitor DAR dupa cum a zis si Alphawolf, el cica stia si viitorul deci putea sa asculte.
Deci el asculta si Mayhem si Gorgoroth fie ca a fost "ajutat" de un nene din viitor fie ca a "ajuns" singur in viitor.
Da.Arsenie a murit in 1989, cu 3 ani inainte sa exista Gorgoroth.Iar Mayhem era doar o trupa in formare pe atunci. Nu exista muzica pe care sa o poata asculta de la ei.
Acest "contraargument" este des invocat de crestini cand povestile fictive nu pot fi sustinute de dovezi valide. Deci daca ei pot, pot si eu.
anonim_4396 întreabă: