| EmaS a întrebat:

Pe umerii nostri apasa o intreaga povara de pacate. Vrei tu sa lasi povara la crucea Domnului Isus?
http://www.youtube.com/watch?v=CGBtXUkFvJs

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa las povara? nu e drept.imi place sa-mi duc crucea, si sa mai ajut si pe altii.ma multumesc cu ajutorul zilnic al mantuitorului nostru, si sa pot pune umarul dupa puterile ce le am la povara intreaga ce o are de dus.nu stiu cat pot, nu stiu cat fac.dar sper sa insemne ceva.macar un procent din cat a insemnat pentru simon faptul ca a carat crucea mantuitorului pana pe golgota.am lasat multe griji la baza crucii.dar imi place sa mai am si eu cateva responsabilitati, ca pentru alea si tot mai cer ajutorul.cat despre cantece; cu frumoase talente santem inzestrati. unii au minte multa de tineri dar urat si prost e canalizata.ce pierdere.de aia imi este mie.dar si aici sunt optimist, fiindca Dumnezeu a randuit tot raul spre bine.asta este un castig.si ce castig.

23 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Da

| Allrc24 a răspuns:

,,De ai avea pacate cat nisipul marii, iti vor fi iertate.,,
"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine"-Iisus
mai simplu de atat nici nu se poate. daca nu ne mantuim e vina noastra. Dumnezeu ne-a deschis calea catre cer, aceea este Iisus.

| Esperança a răspuns:

"28 Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă."
http://www.youtube.com/watch?v=I_lTF0lLukE

| maiAm8conturi a răspuns:

De ce sa-mi las pacatele la o cruce care nu-mi apartine, cand o sa fiu in modul "shutdown" o sa-mi ramana pacatele la crucea mea.

| barbattttt a răspuns:

Da, aceasta incerc in fiecare zi...

| allistars a răspuns:

Un tanar era epuizat si vazand ca nu mai are alta iesire, s-a asezat in genunchi a se
ruga: Doamne, nu mai pot spuse el caci crucea mea e prea grea de purtat.
Domnul il raspunse, fiul meu daca nu o poti suporta las-o acolo jos. Apoi deschide usa
aceasta si alege una pe care o doresti, usurat tanarul spuse, multumesc Doamne si facu
ce i-a spus. Intrand in cealalta camera, el vazu mai multe cruci unele atat de mari incat
nu putu sa le vada in intregime, atunci vazu o cruce mica sprijinita de un perete, As
vrea-o pe aceea, Doamne, murmura el. Domnul ii raspunse, fiule aceasta e crucea pe care
ai adus-o.

| Vladuthz a răspuns:

O femeie de varsta ta, n-are altceva mai bun de facut? Stai pe net si enervezi adolescentii, parca ai avea 3 ani bai cucoana.

| EmaS explică:

Vladut,sunt tineri care nu primesc o educatie destul de buna si atunci, este nevoie de cineva care sa le mai indrepte comportamentul sa ii indrume.Altfel cum ai auzi tu de Dumnezeu, ca vad ca nu ai nici un pic de cunostinta despre El.Eu consider ca ma fac utila si sunt de folos pentru unii tineri care imi cer sfatul si doresc sa se apropie de Dumnezeu.

| EmaS explică:

Nu este in lume un alt nume in care sa primesti mantuirea. Daca tu vrei sa platesti pentru pacatul tau, vei plati.Pedeapsa pentru pacat este pacatul, dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica.Tu alegi.Si pentru ce faci cu cainele, vei ajunge in iad.

| Dandanache a răspuns (pentru EmaS):

Dar pentru societate faci ceva?

| EmaS explică (pentru Dandanache):

Bineinteles ca fac. Daca toti ar face cel putin cat fac eu, am avea o societate mai buna.Am organizat impreuna cu un grup de femei, care vizitam o data pe luna batranii de la Azilul de batrani, unde ducem alimente si pachete cu dulciuri si fructe.Eu personal merg cu masina la cumparaturi, pregatesc un program pe care il tinem, ne rugam impreuna cu ei.Acum la ora 18, trebuia sa merg la o intalnire cu scriitoarea Ligia Seman pentru a ne organiza sa distribuim pachete pentru vaduve, dar am abces dentar si nu pot sa particip, dar am trimis niste prietene in locul meu care ma reprezinta.Mai vizitez bolnavii, le duc o vorba buna de mangaiere.O am pe mama mea bolnava si in ultimul timp merg de doua ori pe zi dimineata si seara sa o schimb, si ii duc mancare proaspata.Asa ca nu te grabi sa ma judeci, ci incearca sa faci si tu ceva.Credinta trebuie pusa in actiune.

| Allrc24 a răspuns:

Pai da ma nene, ca noi pacatuim cu fiecare respiratie, nu trebuie sadai in cap ca sa ajungi in iad.in fata lui Dumnezeu toate pacatele sunt egale.nu existam inciuna nevinovata, e minciuna si puncy.indiferent cat de buni suntem tot mintim, injuram(astsea sunt cele mai comune). daca am vrea sa ajungem ni rai pe meritele proprii ar trebui sa fim perfecti.sa nu fi avut apcatul stramosesc si toata viata sa nu fi gandit macar un pacat, daramite sal fi facut.de asta dam apcatele noastre Domnului Iisus Hristos.El nea salvat.a trait oviata perfcecta pe pamant, El este Dumnezeu.prin moartea lui suntem mantuiti.am pacatuit impotriva unui Dumnezeu etern, trebuie o pedeapsa eterna.si asta este chinul vesnic in ida.dar punandune credinta in moartea lui Iisus si invierea lui(moartea Fiului lui Dumnezeu) se plateste datoria.e ca si cum n-am avea pacate in ochii Domnului. Trebuie doar sa il acceptam in viata noastra.nimic mai simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am pacate mai multe ca petru,pavel, iuda, toma etc sau papa de la vatican si toti trantori de acolo, sau materialisti de pastori, preoti, eu n-am ce cara crucea acea

| Allrc24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi tu...sa numi spui ca nai mintit, nai injurat niciodata. astea sunt cele mai comune.fiecare om are"pacate cat nisipul marii"asa spune Biblia. daca nu lasa Domnul Iisus Hristos Sfanta Taina a Spovedaniei nu se mantuia unul.

| William a răspuns:

Sincer prefer sa imi duc eu pacatele, nu vad de ce ar suferi altcineva pentru pacatele mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allrc24):

Da asa e si apostoli lui au facut pacate

| Bogdan727 a răspuns (pentru anonim_4396):

Or fi facut dar si le-au sters pentru ca au meritat, caci lau iubit si ascultat.Iar sa spui ca n-ai pacate e tot un pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bogdan727):

N-am spus ca n-am doar ca aia au avut mai multe

| Allrc24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da dar ei credea in Iisus pentru mantuire, tu faci asta?

| Raniia a răspuns:

In fiecare zi vin la cruce si ma dezbrac de hainele vechi mizerabile si vreau sa ma imbrac in haine albe imparatesti.In Numele lui Isus sunt eliberata!

| luana1 a răspuns:

Se presupune ca Iisus era intruchiparea adevarului, dreptatii si iubirii.Corect? Spune-mi,daca astazi s-ar naste unul precum Iisus,nu ar sfarsi la fel? Nu ai fi si tu unul dintre aceea care, daca nu i-ar infinge cuie in palme, macar unul dintre cei care si-ar ascunde fata si s-ar face ca nu il cunoaste pentru ca nu e in stare sa aiba coloana vertrebrala si sa tea drept? Cat curaj ai avea sa infrunti o lume pentru a spune un adevar?

| shadovv a răspuns:

Prea lautareasca. Prefer muzica bizantina.