| Mădă0611 a întrebat:

Pentru ca am vazut "I origins" si am vazut cat de fain se intelegeau cei doi atei, ma gandeam ca fiind curiosi, oamenii ne teisti ar cauta raspunsuri logice intrebarilor lor, raspunsuri bazate pe dovezi, ajungand astfel sa cunoasca lumea, atat cat permit vremurile, cunoasterea inseamna intelegere; ce credeti ca e mai important, sa iubesti sau sa intelegi? Si am pus iubirea in balanta pentru ca jardelin se tot vaita pe aici ca o lume atee ar fi una rea pe motiv ca ar fi una lipsita de iubire, trecem peste faptul ca probabil de la inceputurile "erei umane" lumea e teista si numai buna n-a fost, si da, stiu si stim de Stalin si Mao.

83 răspunsuri:
| Mădă0611 explică (pentru CinevaNou):

Satisfactie proprie. De ce ingrijesti o planta sau un animalut? Daca n-ai sti sau simti ca sunt ca tine, ca daca sunt vii, simt, le-ai mai ingriji?

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu imi ingrijesc mai bine laptop-ul decat pisica. Asta ca sa n-aiba microbi pe el si nici virusi inauntru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jardelin):

Mai scos de la ignore happy

| Mariani_Roberto_1993 a răspuns (pentru Mădă0611):

Dumnezeu nu provoaca suferinta, noi neo provocam la fel si cum Dumnezeu nu ajuta in cele straine lui, Cinel cunoaste este fericit.

| Mădă0611 explică (pentru CinevaNou):

Ca nu iti plac pisicile, si nu iti plac pentru ca le plac perusii, adica poate i-ar gusta doar, asa... un pic. whistling devil

| Mădă0611 explică (pentru Mariani_Roberto_1993):

Parca era omniscient, cum poate sa existe ceva strain lui?

| RAY a răspuns (pentru Jardelin):

Tii de ce asculta lumea cintece de dragoste?
pentru ca muzica are puterea de a trai din nou acele momente, sa stii ca si mirosul ne poate face sa retraim amintiri

| Mariani_Roberto_1993 a răspuns (pentru Mădă0611):

Daca tu nu intelegi eu nu te ajut draga laughing

| Jardelin a răspuns (pentru Mădă0611):

Bun, după ce am practicat vreo trei ore sportul național, adică datul la lopata, hai iti mai trimit un mesaj. Adevarul este ca ai intuiție buna. De aceea voiam sa iti scriu un mesaj privat, sa te rog sa nu-ti mai expui presupunerile legate de mine pentru ca dai prea multe informații despre mine si nu as vrea sa știe toată lumea de pe TPU cine sint. Ai greșit puțin cu virsta, m-ai făcut puțin mai tinar, in realitate am trecut de perioada Prostamolului, acum fiind la virsta la care andropauza își face efectul! laughing

Acum mai intru din cind in cind pe TPU ca sa treca timpul mai frumos, mai schimb o vorba cu băieții atei, mai o gluma, mai o cearta, mai o insulta, dar important este ca trece timpul. Sa știi ca nu sint suparat, sint fericit si destul de optimist. Viața e frumoasa. Important este sa prindem esențialul si sa stim s-o traim! happy

| Jardelin a răspuns (pentru RAY):

Bine spus Ray! Eu credeam ca din cu totul alte motive!

| Mădă0611 explică (pentru Jardelin):

No vezi? de asta nu imi place sa fiu rea, fiecare om are povestea lui, suferintele lui, dar tu tot zici ca ateii sunt rai, ne obligi sa ne aparam si sa folosim cam aceleasi arme si nu cred ca multi dintre voi sunteti constienti cat de mult ranesc cuvintele, nu ma refer doar la net sau TPU, si ca o spovedanie nu le sterge din "sufletul" cuiva, ci doar din mustrarile tale de constiinta.

Daca nu dai informatii despre tine, ea nu te-ar recunoaste, iar daca ea e ca tine, n-o recunosti tu.

| RAY a răspuns (pentru Jardelin):

Pot fi enorm de multe motive, intr-un studiu sa analizat asta si a ajuns la concluzia muzica trista le datea o stare de bine, fiinta umana este complexa greu de descoperit, anticipat in cazuri de alerta emotionala, iubirea si sentimentele sunt un mister sa stii, este incredibil cum au aparut si de ce? cum au evoluat este incredibil, pratic fara sentimente nu am putea exista desi nu le putem nega, poate de asta credem in zeii pentru ca avem nevoie de o speranta emotionala

Mulțumesc Mada pentru mesajul tau încurajator! Întotdeauna mi-au plăcut fetele asa ca tine cu o intuiție extraordinar de ascuțita, care au un miros fin si pot depista ironia de la o posta! Probabil acum după ce ai aflat adevarul ai sa ma urăști foarte tare. Dar, asa cum ti-am spus, eu stiu ca supărarea trece cu timpul si ca mai tirziu ai sa înțelegi ceva din toată povestea asta. Faptul ca REALITATEA (voi sinteti cei care credeți in realitate, nu?) inseala si ca adevarul il simți doar dacă esti obișnuit cu el!

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

De mult! Acum ma poti înjura iarăși!

De ce te-as uri? N-am treaba. De un singur nene mai in varsta m-am legat si i-am zis lucruri urate ca nu-l mai vad pe aici pentru ca vorbea doar la misto, folosind cuvinte urate.

anonim_4396

Eu nu te-am injurat..Am jignit. Dar asta pentru ca m-ai facut tembel fara motiv. Altfel nu as fi avut nici o treaba cu tine. Si in plus ai continuat. Fara resentimente ca sa nu creada cineva ca eu sunt mereu capul rautatilor.

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

Detalii devil

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok. Eu imi cer scuze!

anonim_4396

Si eu imi cer scuze.

E bine! Vezi ca ti-am trimis o cerere de prietenie. Daca altfel nu pot sa-ti trimit mesaje private...

Momentan nu poti nici daca suntem "prieteni". laughing In perioada sarbatorilor fac asa, de data asta am uitat, mi-ai reamintit, am zis in raspunsul de la 18:15.

Păi cind deschizi posta privata anunta-ma si pe mine. Vreau sa-ti trimit un mesaj al carui continut te priveste in pimul rind pe tine si te informeaza asupra unei chestiuni.

Dupa "anul nou", sa nu ma trezesc cu vreo urare. Oky, daca n-o sa uit.