Cred ca ai pus intrebarea intr-un moment inoportun, tinand cont ca cei carora le este adresata sunt la inviere. Nu inteleg sensul acestei sarbatori.
Tu confunzi lucifer cu stea.
Oricine stie ca lucifer e dracul, crezi ca aia canta de nebuni in numele lui Lucifer.
"Luceafăr" NU inseamna "diavol"! "Luceafăr" inseamna "luminator". "LUCEAFARUL" ESTE O STEA.
De ce nu-ti intra in cap lucrul acesta? Pune mana pe un dictionar pentru a te convinge...
Ingerul care a căzut din cer fusese numit "Lucifer" tocmai pentru ca înainte de cădere avea la Dumnezeu o mare demnitate, o demnitatea pe care însă a pierdut-o, pierzând astfel si comparaţia cu acea stea numita "Luceafăr"...
Eşti negru până şi în cerul gurii. Eşti, joci murdar şi vrei să murdăreşti tot. Asta ţi-ai propus, desigur...
"Luceafăr" NU inseamna "diavol"! "Luceafăr" inseamna "luminator". "LUCEAFARUL" ESTE O STEA.
Cauta un dictionar pentru a te convinge...
E un silogism fals cel prin care tu pui un semn al egalitatii intre metafora si realitate. Unul fals, tendentios si brutal, o insulta adusa bunului simţ!
Unde vezi tu ca hulesc ceva?
Nici macar numele Domnului dulgher Isus nu l-am hulit!
Cu atat mai putin numele Dumnezeului pe care-L huliti voi preotii crestini cand prostiti lumea sa se inchine lui Lucifer
uite aici un exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw
Ai sa dai sama pentru ce zici azi in ziua sfanta de Pasti. Din lumea de dincolo nu mai exista intoarcere. Doar scrasnitul dintilor.
Pastele o fi sfant doar pentru cei care il slavesc pe Lucifer!
Pentru mine Lucifer e Diavolul, si nu am cum sa ma bucur ca Diavolul a inviat!
Pricepi?
Oare crezi ca tu nu o sa dai seama fata de Dumnezeu pentru ca il batjocoresti si ca i-l slavesti pe Diavol ca fiind Dumnezeu?
Pai vezi, eu nu imi permit sa-mi bat joc de Dumnezeu asa cum faci tu cand te inchini lui Lucifer
Uite inca o data slujba de PASTI (ai auzit bine) dela Vatican in care poti vedea clar cui te inchini tu:
http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw
Vaticanul ascunde cele mai mari secrete ale lumii. De ce crezi că acolo au existat cele mai mari scandaluri? Oare nu pentru că suntem manipulați să credem în ceva, când de fapt în spate e cu totul altceva?
DeProfundis99 întreabă: