| Fußball a întrebat:

Pentru cei credinciosi: am nevoie neaparat de ajutor. simt ca imi slabeste credinta in Dumnezeu.am momenente cand simt ca sunt cel mai credincios om dar cateodata aproape ca se stinge.care este cauza? am obs se intampla asta cand fac mai multe pacate, parca uit de Dumnezeu si de tot.Deci cum se poate evita asta? voi mai ajunge vreodata ca inainte? desigur binemeritata funda. o zi buna.

8 răspunsuri:
| hate1t4ll a răspuns:

Iti voi prescrie o reteta: de 5 ori pe zi spui tatal nostru, trebuie sa porti cel putin 5 crucifixuri + 2 bratari sfintite si cumparate de la magazinele autorizate ale mitropoliei de care apartii, sa asculti muzica bisericeasca zilnic intre orele 9:00-10:00 si,optional, sa te faci prieten cu becali. (da, am scris intentionat fara majuscule)

| Angel0 a răspuns:

Tu nu intelegi ca doar ai impresia ca esti credincios? Multi sfinti au fost atei inainte de a deveni credinciosi autentici.Ateii au potential.Un ateu daca se apuca serios de treaba, te depaseste in credinta in cateva zile.Pentru ca pune suflet in ceea ce face.Mai sunt si exceptii bineinteles.

| sunshine939 a răspuns:

Asa am si eu impresia cateodata si nu as sti ce raspuns sa ti dau.de exemplu acum ma simt total rupta de dumnezeu si alte dati sunt atat de apropiata dar asta se intampla cand fac prea multe fapte rele si nu ma mai intereseaza.nu stiu ce sa fac sa ma simt la fel de apropiata.pana nici rugaciunile numai sunt la fel.si mereu ma rog la dumnezeu sa ma faca sa fiu ca inainte.chiar daca nu te am ajutat cu nimic am simtit nevoia sa spun.

| a1doru a răspuns:

Vezi ce pati daca nu ai fost sa pupi teasta Sf.Andrei,si degetu' mare de la piciorul stang al Sf.Paraschiva?rolling on the floor

| Lavynya99 a răspuns:

Roaga-te,doar Dumnezeu iti poate da credinta daca o ceri.Asculta de Dumnezeu si pazeste poruncile lui astfel El te va ajuta.Ramai in credinta ta, caci sigur e adevarata! Dumnezeu sa te ajute! Ajutorul nu-l gasesti la oameni ci la Dumnezeu, referitor la ce prima propozitie.

| Fußball explică (pentru sunshine939):

Am inteles nu este nici un fel de prb.Domnul sa te ajute sa iti recapeti credintahappy

| Mişaaa a răspuns:

Se numeşte "maturizare".