Atata timp cat nu contin lapte, oua sau carne nu vad de ce sa nu ai voie sa bei!
Nu ma ca pe lista lu doamne doamne este nosoale si face pacat. ganditi putin doar putin mai mult
Aceste bauturi sunt otrvitoare.Sunt fabricate pentru oameni naivi, fara stiinta de carte.Educa-ti gusturile si consuma apa plata, ceaiuri, sucuri si siropuri facute in casa.
Da, poți să bei.
În post ai voie să mănânci lucruri nesănătoase cum ar fi cipsurile, sucurile carbogazoase, pateul vegetal și alte tâmpenii, dar lucrurile sănătoase sunt interzise.
Isaia 58:5 Oare acesta este postul plăcut Mie: să-şi chinuiască omul sufletul o zi? Să-şi plece capul ca un pipirig şi să se culce pe sac şi cenuşă? Aceasta numeşti tu post şi zi plăcută Domnului?
Crezi tu ca am auzit la radio... de ce tin post? sa am curat sufleteste si sa ma pot apropia de Dumnezeu.Trebuie sa te infranezi de la mancaruri provenite de la animale(lapte, oua, carne si derivatele lor). eram curios ce e cu sucul. teoretic avem voie. de unde stii tu ca sunt in "categoria aia de credinciosi"?
Sunt de post, deci se pot consuma. Atata doar ca nu sunt sanatoase. Dar asta e alt subiect.
Normal, ce sucurile sunt de origine animala? Are pulpa de caine sau ce? Lapte, oua si alte alea sigur nu au
Simplu! Pentru ca nu ti-a trecut prin cap sa citesti eticheta produsului ca sa vezi ce contine. Era atat de simplu!
Pai dc crezi ca am mai pus intrebarea asta. teoretic nu cont nimic de origine animala.am vrut sa aflu parerea mai multor oameni. tu nu te uiti la tine cate fite ai in tine si te crezi cea mai inteligenta si buricul pamantului.Mie sila de cei ca tine. Daca vb asa tuturor mai dc mama naibii ti-ai facut vont pe TPU.aici suntem sa ajutam nu sa luam peste picior, in batjocura cand altii chiar au nevoie de ajutor.Nu in cazul meu zic am mai vazut cretini mai mari ca tine. nu dau 2 bani pe sfaturile tale.si pe deasupra mi-am si pierdut 1:30 min sa scriu acest mesaj.Mie sila.hai pa
Ce legătură are? Poți mânca lucruri sănătoase, e interzisă în primul rând hrana venită de la animal, carne, branzeturi, unt, dar nu a zis nimeni că nu poți mânca legume, fructe
Agent47 întreabă:
kaynmaincallme întreabă: