Nu cauti unde trebuie.tot ceea ce vrei sa afli despre Dumnezeu este in sufletul tau.deschideti sufletul si roaga-te la Domnul Iisus Hristos :-) la Domnul Dumnezeu trebuie sa te rogi nu sa cauti cate si mai cate, sa pui tot felul de intrebari.Nu vei gasi nimic si nu il vei gasi asa pe Dumnezeu
1 Pentru Dumnezeul din sufletele noastre nu avem nevoie de religie si biserica ci ajunge o meditatie ceva mai profunda, si pentru asta poti fi linistit si ateu.
2 Domnul Isus Christos? Cine e asta? ca dulgherul Isus nu a fost nici Domn si nici UNS ca sa fie Christos?
te referi cumva la "domnul" care a fost UNS de Dumnezeu dupa "inviere" in functia de Sef al Iadului? ...adica "domnul" Dracu care este slavit in biserici ca "dumnezeul" veacului acesta, adica al veacului Noului Testament?
3 Cum sa ma rog Domnului din sufletul meu? Vrei sa ma rog mie insumi?
4 Dupa cum vezi intrebarile mele sunt referitoare nu la Dumnezeul din noi insine ci la "dumnezeul" bisericii si al religiei crestine, sau te-ai razgandit si nu mai crezi in acest "dumnezeu"?
Nu inteleg de ce esti atat de rovoltat? L-ai cautat tu pe Domnul Dumnezeu si El nu ti s-a aratat tie? Te-ai dus tu la Biserica si te-a dat cineva afara? Ai vorbit cu vreun preot sa-i spui nelinistea ta sufleteasca? :-)
Dar intrebarile si raspunsurile mele de ce nu le intelegi?
Cumva din cauza ca nu put a religie diabolica?
Ce sa caut la biserica daca Dumnezeu este in sufletul meu?
Vrei sa ma duc la biserica sa-L exorcizez?
Chiar dulgherul Isus ne invata sa NU mergem la biserica, asa ca ce sa caut eu acolo? Sa ma duc sa-i fac in ciuda lui Isus?
Sa vorbesc eu cu niste preoti?
Poi tu nu stii ca insasi Isus ne invata ca preotii il slujesc pe Mamona, ba chiar ii blesteama ca ii ratacesc pe oameni de la Calea lui Dumnezeu si astfel cei care asculta popii nu ajung in Rai si nici nu se vor mantui!