Pământul este spre sfârşit, iar toate aceste lucruri sunt scrise în Biblie, iar Biblia se împlineşte cuvânt cu cuvânt!
Biblia nu spune ca pamantul e perfect. Pamantul a fost creat sa sustina viata pe el atat cat l-a programat Stapanul! Odata scrisa ultima fila de istorie "pamantul cu tot ce este pe el va arde" spune sfantul apostol Petru! E limitat de timp si nu a fost creat sa fie vesnic!
Eu am auzit creștini care spun că Pământul e la distanța perfectă față de Soare, dacă ar fi cu un km mai departe sau mai aproape, nu ar putea susține viața. Mi s-a părut nostim să le zic că se mișcă 5 milioane de km între distanta cea mai apropiată (periheliu) și cea mai îndepărtată (afeliu).
Http://www.youtube.com/watch?v=zjlRNtxnlpM
Da-i de la 9:08 pana unde vrei, de preferabil pana la sfarsit.
Pana se vor intarni cele doua va vi peste cateva miliarde de ani pana atunci am murit deja cu toti, timpul dialogarii cu un crestin pe teme religioase e timp pierdut, dumnezeu a facut, a dat, creat si daca comentezi ardere vesnica amin, azi m-am gandit toata viata negam existenta lui zeus dar multi nu vad viata fara zeul evreu de ce nu o pot vedea oare fara zeus? ca nu sunt indoctrinati
Inferno parca erai ortodoc din cate imi amintesc.scz de gresesc.Pe noi nu ne intereseaza cat va mai fii Pamantul dar trebuie sa ne intereseze sa traim cum vrea Domnul.
"Deci ce e perfect aici?" Singurul care este perfect este Dumnezeu. Nu te mira ca semnele indica spre un sfarsit. Biblia spune asta cu mult timp inainte ca oamenii de stiinta sa o realizeze.
Putem alege sa nu luam in considerare semnele sfarsitului (atat prezise cat si observabile in mod direct) - dar o vom face pe cheltuiala si in detrimentrul nostru.
"Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era." Apocalipsa 21:1
Si din intrebarea asta deduci ceva diferit?
Tu esti fostul utilizator emanuel?
Pai da...nush parca esti cumva impotriva crestinismului cu aceasta intrebare
si da sunt emanuel
UnderPressure întreabă:
Aflorin întreabă: