| Inferno a întrebat:

Pentru crestini: Cum puteti spune ca Pamantul este perfect ca este la distanta potrivita de Soare,ca luna este la distanta potrivita de Pamant,etc, cand Luna se indeparteaza de Pamant in fiecare an cu aproximativ 4 cm,mai exact 3, 8cm pe an, Hidrogenul de pe Soare se va transforma in heliu si Soarele va devenii o giganta rosie inghitind Pamantul, galaxia M31 (adica Andromeda pentru nestiutori) se apropie de Calea Lactee si in viitor se vor lovi, in orice clipa putem fi loviti de un jet de radiatii gama rezultat al unei hipernova, vantul solar poate face ravagii, mai sunt si meteoritii si protoplanetele, resursele terei nu sunt infinite si in viitor se vor consuma si mai sunt o gramada de lucruri. Deci ce e perfect aici?

10 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Pământul este spre sfârşit, iar toate aceste lucruri sunt scrise în Biblie, iar Biblia se împlineşte cuvânt cu cuvânt!

| rocco09 a răspuns:

Biblia nu spune ca pamantul e perfect. Pamantul a fost creat sa sustina viata pe el atat cat l-a programat Stapanul! Odata scrisa ultima fila de istorie "pamantul cu tot ce este pe el va arde" spune sfantul apostol Petru! E limitat de timp si nu a fost creat sa fie vesnic!

| 1Mihai1 a răspuns:

Se vede că nu citeşti Biblia.

| i86e2 a răspuns:

Eu am auzit creștini care spun că Pământul e la distanța perfectă față de Soare, dacă ar fi cu un km mai departe sau mai aproape, nu ar putea susține viața. Mi s-a părut nostim să le zic că se mișcă 5 milioane de km între distanta cea mai apropiată (periheliu) și cea mai îndepărtată (afeliu).

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=zjlRNtxnlpM
Da-i de la 9:08 pana unde vrei, de preferabil pana la sfarsit.

| RAY a răspuns:

Pana se vor intarni cele doua va vi peste cateva miliarde de ani pana atunci am murit deja cu toti, timpul dialogarii cu un crestin pe teme religioase e timp pierdut, dumnezeu a facut, a dat, creat si daca comentezi ardere vesnica amin, azi m-am gandit toata viata negam existenta lui zeus dar multi nu vad viata fara zeul evreu de ce nu o pot vedea oare fara zeus? ca nu sunt indoctrinati

| anonim4565 a răspuns:

Inferno parca erai ortodoc din cate imi amintesc.scz de gresesc.Pe noi nu ne intereseaza cat va mai fii Pamantul dar trebuie sa ne intereseze sa traim cum vrea Domnul.

| martzian a răspuns:

"Deci ce e perfect aici?" Singurul care este perfect este Dumnezeu. Nu te mira ca semnele indica spre un sfarsit. Biblia spune asta cu mult timp inainte ca oamenii de stiinta sa o realizeze.

Putem alege sa nu luam in considerare semnele sfarsitului (atat prezise cat si observabile in mod direct) - dar o vom face pe cheltuiala si in detrimentrul nostru.

"Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era." Apocalipsa 21:1

| Inferno explică (pentru anonim4565):

Si din intrebarea asta deduci ceva diferit?
Tu esti fostul utilizator emanuel?

| anonim4565 a răspuns (pentru Inferno):

Pai da...nush parca esti cumva impotriva crestinismului cu aceasta intrebare
si da sunt emanuel